A polgármester, az iskolaigazgató és a “felelős” vezetők.Ők voltak a köznevelési konferencia csúcsai. | Ezek Mennek Mostanában

A polgármester, az iskolaigazgató és a “felelős” vezetők.Ők voltak a köznevelési konferencia csúcsai.

Azoknak, akik még nem látták volna:

‘Csavarj le apádnak két nagy pofont!’ – így zavarták meg Hoffmann előadását from hvg.hu on Vimeo.

A NER hősei, akik azért mentek, hogy az ország felelős vezetőit meghallgassák:

polgármester úr

 

Pintér Bertalan Nógrádsáp polgármestere, FIDESZ-KDNP.

Méltó párja, egy állítólagos pedagógus Kecskemétről. Munkahelye: Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.

fidesznyik banya

 

Szalayné Mónus Ildikó

 

És a felelős vezetők. Balogh Zoltán lelkész és Hoffmann Rózsa volt MSZMP tag:

banya2

 

 

 

Párbeszéd 2013. Magyarország. NER….
3 hozzászólás ehhez: A polgármester, az iskolaigazgató és a “felelős” vezetők.Ők voltak a köznevelési konferencia csúcsai.

 1. felháborodott szerint:

  Kecskeméten igazgató, Szalayné Mónus Ildikó!

  Postacím: Kálmán Lajos NOMH Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 6000 Kecskemét, Alkony u. 11.
  Telefonszám: 06/76/493-145
  Fax: 06/76/493-146

  http://www.kalmanlajos.hu/sites/default/files/kepek/img_1200_0.jpg

 2. KAZAI ZOLTÁNNÉ szerint:

  Nógrádsáp polgármestere a helység szégyene. Azt mondanám legszívesebben, hogy ne vonjuk a település lakóit egy kalap alá ezzel a .. hát embert kell írnom, de legszívesebben embernek sem nevezném az ilyet, aki így beszél a fiatalokkal! Ez a módi Nógrádsápon, “menj haza és keverj le apádnak egy nagy pofont mert nem nevelt meg”! Talán inkább őt nem nevelték meg. Akkor most ki is menjen haza és…mi is van azzal a pofonnal? Szégyen hogy polgármester lehetett!! Mennyivel előzte meg a többi jelöltet? vagy csak őt tudta kiállitani Nógrádsáp? Remélem vannak becsületes jóérzésü emberek is Nógrádsápon akik elitélik ezt a magatartást, és tesznek is érte mégy a Fideszesek is hogy eltünjön a közéletből az ilyen polgármester! Ez a Fideszre nézve is szégyen!!!! Hát az eddig “zöldikeként”, “zöldkabátosként” közismertté vált állítólagosan Kecskemét Vásárhelyi Pál Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézményében tanító nő, akit sem tanárnak, de legfőképpen nem PEDAGÓGUSNAK lehetne nevezni, igen közismertté tette az iskolát. Már csak az Intézmény Vezetőjének kellene megszólalnia, hogy meddig kívánja ezt a förmedvényt a gyerekek közelébe engedni? Vagy Ő is fél a Fidesztől? Ennyire nem lehet “alapfokú” az intézmény, hogy ilyenek oktassák ott a diákokat!! Várjuk az Iskola Igazgatójának a megszólalását, és követeljük hogy távolítsa el ezt a nőt az intézményből!! Ehhez persze felhívjuk az ott tanuló gyermekek szüleinek összefogását is, hogy minél hamarabb távolítsák el közös összefogással ezt a semmirekellőt!!Ő mit tett le az asztalra??? Most megmutatta ország-világ előtt, a gyűlölködésre tanítást, de azt nem alapfokon, hanem magasfokon!! Jólenne ha Ő járna iskolába, de nem tanítani, hanem tanúlni, hisz láthatta Kecskemét apraja-nagyja, hogy mennyire ráfér ennek az intézménynek egy dolgozójára az okítás, de elsősorban az eltanácsolás, de nem csak ebből az intézményből! GYEREKEK KÖZELÉBE NEM ENGEDNI!!!

 3. felháborodott szerint:

  Tisztelt Kazai Zoltánné !
  Ha az előző hozzászólásomat elolvasta volna, nem várná az iskolaigazgató megszólalását.
  Már megszólalt az iskola igazgatója: igen Zöldike (Szalayné Mónus Ildikó) személyesen az említett iskola igazgatója !
  Nem kell hozzá jóstehetség, hogy el fogja saját magát ítélni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..