Állítsátok meg Török Zsoltot! | Ezek Mennek Mostanában

Állítsátok meg Török Zsoltot!

Mert az interneten, jelesül a facebookon folytatott, régóta tartó ámokfutása mára a kaszinótojásos ügyvéd szintjére emelte őt. Igen-igen. Török Zsolt az MSZP Dániel Pétere.

A recept a jól ismert D.P. eljárás szerint a következő. Vess fel egy témát a facebookon. Aki nem ért veled egyet, esetleg veszi a bátorságot és próbál vitába bocsátkozni veled, azt előbb hord le mindennek. Tiltsd le a személyét, hogy többet még véletlenül se tudjon belekotnyeleskedni a te nagy ívű okfejtésedhez, illetve töröld a vitát kirobbantó posztot is.

Török Zsoltnak mindezt tökéletesen sikerült elsajátítania. Sok emberrel eljátszotta már az imént leírtakat. Olyan emberekkel, akik nem véletlenül fordulnak elő azokon az oldalakon, azokban a csoportokban, ahol Török Zsolt is. Baloldali érzelmű demokratákkal. Olyan emberekkel konfrontálódik, olyan embereket hord le a sárga földig néha alpári stílusban, akik potenciális szavazói az MSZP-nek. És itt válik ketté Dániel Péter és Török Zsolt személye. Dániel Péter egy……

Török Zsolt pedig a Magyar Szocialista Párt szóvivője. Kell-e ennél több magyarázat a poszt címére?

Egy pártszóvivőtől szerintem egészen más viselkedés, más mentalitás várható el. Főleg egy olyan párt szóvivőjétől, akik jelenleg nincsenek hatalmon, de kormányváltásra készülnek.

És most álljon itt Török Zsolt tegnapi agymenése az utókornak, még akkor is ha ő már törölte az egészet:

Valaki válaszolt, és megengedte magának azt a luxust, hogy véleményt nyilvánítson:

Jött a gyors válasz, amolyan Török Zsoltos, amelyből azért az is kiderült, a szóvivő úr szövegértelmezésével bizony gondok vannak:

A többit már kommentálni sem érdemes:

Összefoglalva:                                                                                                           Szövegértelmezés: zéró.                                                                                                Intelligens, tanult emberhez méltó válasz: zéró.                                                   Személyeskedés, a másik lehordása, hatalmas arc és egó: csillagos ötös.                   Ezek után a poszt törlése: természetes

Az MSZP jó sok szavazóval rendelkezhet, és már biztos a 2014-es győzelem ha ilyen magas a ló Török Zsolt alatt. De! Nem erre a stílusra vágynak a potenciális szavazók! Egy olyan párt szóvivőjének, mely párt kormányváltásra készül, és minden szavazatra szüksége van, nos egy ilyen párt szóvivőjének igen is kutya kötelessége, hogy mindig, minden körülmények között, visszafogottan és intelligensen nyilvánuljon meg. Hisz nem a szavazók elriasztása a cél. Vagy igen?

 

 
3 hozzászólás ehhez: Állítsátok meg Török Zsoltot!

 1. hajerka szerint:

  Nem tudom ki írta, de tökéletesen igaza van Török Zsolttal kapcsolatban. Túl sokat enged meg magának, azt hiszi, a neve hallatán mindenki hajbókolni kezd a szóvivő “úrnak”. Az MSZP-nek már régen le kellett volna cserélnie!

 2. rescueman szerint:

  Az MSZP valószínűleg egyet ért Török Zsolttal, mert posztunkat az MSZP facebokk oldaláról tíz perc alatt törölték. Hmm…..

 3. Török Zsolt szerint:

  Miért hazudoztok?
  1. Nem szövegértelmezésnek, hanem szövegértésnek hívják, azt amit mondani akarsz. Mindegy.
  2. Azt hazudta Nikos, hogy én 2010-ben megszavaztam a képviselők jövedelemnövekedését.
  3. Nem kell túl sok ismeret és logikai készség, ahhoz, hogy valaki rájöjjön:
  a, Török Zsolt nem szavazta meg a képviselők fizetésnövekedését 2010-ben
  b, Török Zsolt nem is szavazott
  c, Török Zsolt nem is képviselő
  Ha erre Török Zsolt kiigazítja a hazugot (nem először hazudott és arcoskodott a fiatalember), akkor arra nem okoskodni kell, és tovább vádaskodni (megbízásból, vagy “ingen”), hanem elismerni, hogy tévedett. Ha elsimeri, hogy tévedett és nem okoskodik, kioktat, arcosokodik akkor senki nem mondja, hogy hazudik. Így viszont igen.
  Ennyi.
  Mindenkinek jogában áll tévedni. Mindenkinek jogában áll ezt elsimerni. Minden normális ember ezt elfogadja, mint ahogyan én is.
  Egyébként érdekes, hogy csak 2-3 ember csinálja ezt állandóan.
  Mellesleg olyan alázattal és tisztelettel válaszolok meg minden kérdést, felvetést, még azokat is, amelyekre 1 hozzászólással feljebb ott van a válasz.
  Értem én, hogy zavar sokakat, hogy az MSZP egyre népszerűbb, de ez azért (IS) van, mert sokat dolgozunk, beszélgetünk az emberekkel szerte az országban: piacokon, vonaton, buszon… És nem kampánycéllal, hanem életvitelszerűen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..