Csak a Markó utcában valósulhat meg a projekt. Frissítve! | Ezek Mennek Mostanában

Csak a Markó utcában valósulhat meg a projekt. Frissítve!

Update:

A poszt megjelenése után, állítólag vizsgálat indult az OMSZ-nál, így a lényeges tartalmat, a jelenleg is ott szolgálatot teljesítők érdekében kénytelenek voltunk törölni.

…………………………………

Az elektronikus esetlapról és minden másról a jelenlegi főigazgatónak ez idáig ez volt a véleménye:

„Burány Béla akkor az OMSZ minőségügyi vezetője volt (nem lepődnék meg, ha azt a szerződését még a mai napig nem bontották volna fel, elvégre most csak mb. főigazgató, akár remélheti is, hogy a végleges, kinevezett utódja esetleg tovább foglalkoztatja majd korábbi, részmunkaidős állásában, na de ne térjünk el a tárgytól…). Szóval Kunetz dr és én, afféle fiatal, lelkes és csillogó szemmel a jövőbe tekintő vezetőkként az egyik előadáson hogy, hogy nem a második sor szélén ülve Burány Béla mellé sodródtunk. A szünetben pedig büszkén, a fejlesztéstől és a lehetőségtől mámoros ajkkal meséltük az OMSZ MINŐSÉGÜGYI VEZETŐJÉNEK, hogy ” … és képzeld Béla, hamarosan bevezetjük az elektronikus esetlapot, az összes bázison, országosan, ugye, milyen remek lesz, hogy nem kell többet kézírást bogarászni, nem lehet többet, persze tudjuk, hogy sose tenne ilyet senki, de mégis, sose lehet többet esetlapot hamisítani és hamarosan bármikor vissza lehet keresni, hogy hány szőke, svéd infarktusos lányt vittünk páros héten szerdán a Balaton környékén. Ugye, ugye, milyen remek lesz?!” Ekkor Bélánk, az OMSZ minőségügyi vezetője a következő választ adta: “Nöm köll ide ilyen dolog, lö köll mönni a pincébe, oszt’ ki köll válogatni az esetlapokat.” Na, mosoly lefagyott, lelkesedés elrepült, még két kérdéssel próbáltam kizökkenteni emberünket, hogy ugye, tuti csak poénkodik, vegye már komolyan amit mondunk, de nem sikerült. A hiba nem a mi készülékünkben volt. Így magamban arra gondolva, hogy ” Neked barátom, annyi eszed nincs, mint egy marék szögnek, menjél csak le a pinyóba és válogasd az egérszaros papírjaidat, mostantól tudom, hogy mennyire vegyem komolyan az OMSZ statisztikát és minőségbiztosítási politikáját…” felálltam, elköszöntem, Kunetz dr-t arrébb vezettem és azt mondtam neki, hogy ezzel az emberrel beszéljen legközelebb a radai rosseb, az is csak akkor, ha muszáj, én többet egy szót nem vagyok hajlandó dumálni vele, van az a szint, ami alá nem megyünk.”

Most ugyan ez a Burány Béla, mint megbízott főigazgató, teljes mellszélességgel támogatja a projektet. Ez nem is lenne baj. Sőt! Dicséretes, ha valaki saját egyszerű személyiségszerkezetét félretéve, engedve az idők szavának, a korszerűsítés élharcosa lesz.

………………………………..

Öncenzúra…
Szólj hozzá ehhez: Csak a Markó utcában valósulhat meg a projekt. Frissítve!

  1. Öreg Mnető szerint:

    Helló
    a hölgy aki a Markóban intézte a rendőrségi megkereséseket, meg kibaszva lett Mátyásföldre egy irodába az állomáson. A Rendőrségi megkereséseket elkéri az adott mentőállomásról. a OMSZ Posta beviszi, ott össze gyűjti a különböző állomásokét, majd az OMSZ posta kiviszi, vissza felé ugyan ez lesz a módszer.
    A hölgyet is, egyik napról a másikra kirakták!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..