DEKA Tényleg demokratikus a kerekasztal? | Ezek Mennek Mostanában

DEKA Tényleg demokratikus a kerekasztal?

Apa, apa!!  Kezdődik!!!!

Elindult a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztal első szakasza. Egy szösszenet a Szolidaritás oldaláról:

„A Magyar Szolidaritás Mozgalom elkötelezett az Orbán-kormány leváltása mellett. Világosan látjuk azonban, hogy ez csak akkor lehetséges, ha az ellenzéki és a civil társadalmi erők alternatívaként megteremtik a széles társadalmi, szakmai és politikai konszenzuson nyugvó, szakértői jellegű kormányzat lehetőségét, amely reális helyzetértékelésen alapuló, megvalósítható programot kínál a választóknak.”  

Illetve egy idézet a NOL  mai cikkéből: „A most kezdődő tárgyalások kapcsán Kónya elmondta: a kerekasztalhoz azok a civil szerveződések – közöttük szakszervezetek – ülhetnek, amelyek előzetesen bejelentkeztek. Egyelőre 15-20 résztvevőre számíthatnak, ami nem túl sok, de a Szolidaritás társelnöke szerint ennél jóval többen jelezték már, hogy be kívánnak kapcsolódni a munkába.”

Az előzetesen bejelentkezett civil szervezetek közül voltak olyanok, akiket megkértek tartózkodjanak a megjelenéstől, részvételtől.

„A Demokraták Hálózata egyesület elnöke, Geri Tibor ma az alábbi levelet kapta a Magyar Szolidaritás Mozgalomtól:
(Megszólítás nélkül! )
“Szervezetük jelentkezését a Társadalmi kerekasztal Tárgyalásokra megkaptuk. Sajnálattal kell közölnünk, hogy elfogadni nem tudjuk, mivel tapasztalataink szerint nem felel meg a valóságnak a jelentkezési lapon bejegyezett válaszuk, amely szerint valóban (egyetértenének) elfogadnák a felhívásban megfogalmazott alapértékeket, célokat
Ezért kérjük Önöket, hogy tartózkodjanak a megjelenéstől, részvételtől.
Üdvözlettel a Kerekasztal Tárgyalások Szervezői”

Voltak olyanok is, akik még februárban elfogadhatóak voltak, de két hónap alatt nagyot változott a világ.

„Tiszelt Máté Tamás Úr!
Egységfront Mozgalom
Köszönjük, hogy válaszával megerősítette szándékát a DEKA civil oldalán való részvételre.
Önt, illetve szervezetét regisztráltuk, és hamarosan értesítjük a tárgyalások módjáról és menetéről.
Addig is kérjük további türelmét.
Szolidaritás Mozgalom
2012.február.16.”

„A mai napon az Egységfrontnak érkezett..
Szervezetük jelentkezését a Társadalmi kerekasztal Tárgyalásokra megkaptuk. Sajnálattal kell közölnünk, hogy elfogadni nem tudjuk, mivel tapasztalataink szerint nem felel meg a valóságnak a jelentkezési lapon bejegyezett válaszuk, amely szerint valóban (egyetértenének) elfogadnák a felhívásban megfogalmazott alapértékeket, célokat
Ezért kérjük Önöket, hogy tartózkodjanak a megjelenéstől, részvételtől.
Üdvözlettel a Kerekasztal Tárgyalások Szervezői”

Vajon mi történhetett a két levél keletkezése között eltelt időben? Mi szerint rostálnak a civil társadalmi erők között?  Csak üldögél a Benczúr utcában Kónya Péter, Székely Tamás és kisorsolják, kik vehetnek részt? Vagy esetleg a Szolidaritás többi, szinte névtelen vezetője, akiket semmitmondó, néha arcpirító facebook hozzászólásaikon, Árok Kornél kizárásában való közreműködésükről, vagy az EMD-ben történt pénzügyi stiklin kívül senki nem ismer?  Esetleg közösen ücsörögnek, szintén a Benczúr utcában, csak egy kicsit arrébb a VDSZ székháztól, a Szoli kocsmában, és egy sör mellett döntenek? Kónya Péteren és Székely Tamáson kívül a többiek nem exponálták magukat eléggé az EMD ügyben?  Vagy Vámos Anna két korsó sör csapolása közben eldönti, kik lehetnek a résztvevők?  Azon kívül, hogy a Szolidaritás a DEKA szervezője, ez a maréknyi ember miért érzi magát ennyire felsőrendűnek, hogy ebben egyáltalán dönthetnek? Nem lett volna ésszerűbb, ne adj isten demokratikusabb, ha mindenki, aki jelentkezett részt vehetett volna a tárgyalásokon? Legalább az első fordulóban? Ott rögtön kiderült volna oda való-e vagy sem. A Szolidaritás szerint az a demokrácia, ha mindenki ugyan azon a véleményen van, csak más szavakkal mondja el? Ez mondjuk elég praktikus, mert nincs vita. De akkor mi tart ennyi ideig: „A programalkotó munka a Szolidaritás társelnöke szerint az év végéig biztosan eltart. Utána kerülhet sor arra, hogy a szélesebb körű társadalmi támogatottságot élvező elképzeléseiket a demokratikus ellenzéki pártok elé tárják.” ?

A Fidesz köszöni és üdvözli a Szolidaritás jelenlegi munkáját, mellyel sikeresen szétforgácsolja, és lassítja a demokratikus ellenzéket, és jó szórakozást kíván a Május 1.-i majálishoz!

Az alábbi bejegyzés Dániel Péter oldalán olvasható:

„Ma megkezdte munkáját a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztal. Sok más civil szervezet mellett a Kék szalaggal a demokráciánkért civil mozgalom is részt vett az alakuló ülésen. Örömteli és megtisztelő érzés volt ott lenni ma. A Szolidaritás Mozgalom vezetőinek és aktivistáinak pedig külön köszönet a szervezésért! A DEKA létre fogja hozni azt a széleskörű, erős, ellenzéki összefogást, amely az orbáni diktatúra megdöntésének záloga. Elkezdődött…”

Szerintem ezek után, aki kimaradt, vagy kizárták inkább köszönje meg, mert így legalább elkerült egy oltári nagy leégést.
14 hozzászólás ehhez: DEKA Tényleg demokratikus a kerekasztal?

 1. Koczkáné Zsuzsa szerint:

  köszönöm az írást.Ehhez nem lehet mit hozzá fűzni. minden benne van múlt jelen jövő.

  • Mikó Ágnes szerint:

   Nagyjából ilyen kifejletre lehetett számítani. Vagy túl “tudományoskodják” az egészet, vagy lazán hessintik azokat, akik esetleg már ránézésre (neten fellelhető adatok alapján) sem simulnak be a prekoncepcióba…
   Valójában a DEKA csak egy félévet késett, immár egy csomó párt, szervezet csinálja azt, amit ők egy féléve beharangoztak, csak nem siettek beindítani!

 2. E Lilla Lipták szerint:

  Íme az igazság! 🙂 Köszönjük! Apaaaaaaaaa! Kezdődik, kee..ekezee.zdődik! 🙂

  • Nyári Edina szerint:

   Köszönjük 🙂 / Helycserés támadás… volna eszük hozzá. 🙂 Majd meglátjuk.

 3. Saki szerint:

  Geri Tibor és a szóban forgó “Egységfront” Facebook csoport:
  1. Ki az az egységfront? Egy majdnem 500 főt számláló Facebook csoport, amelyik az életben komolyabb tevékenységet nem folytatott annál, mint beidézett cikkeken hűhózott vagy 10 ember. Ez az összes aktivitása egy év alatt az egységfrontnak.
  2. Semmilyen hivatalos formában soha nem működött, sem egységes működési elv, sem választott vezetőség (önjelölt akad). Érdemi tevékenysége egy év alatt semmi.
  3. Az egységfront önjelölt vezetője nemrég agy iszonyat zagyva megnyilvánulást tett közzé a jegyzetei között, aminek hiányosságaira többen felhívták a figyelmét és ami szösszenet egy közepesen képzett magyartanár esetében úgy verné ki a biztosítékot, mint görbe kötőtű a konnektorban.
  4. Az “Egységfront” mizé önjelölt “vezetője” a fentebb említett szösszenetében kifejtette, hogy ö nem ért egyet az egész kezdeményezéssel. Akkor mi a ráknak akart mégis ott okoskodni, kavarni vajon? Kinek a képviseletében?
  5. Az Egységfont demokratikus szervezet és feltételezem szólásszabadság párti gyülekezet, amikor ezekre fel lett hívva a figyelmük a kritikát és a feadbackot azonnal kizárással akarták szankcionálni (önkéntes kilépéssel megelőzve). Az egyéni véleményszabadság a csoporton belül a bégetésszabadságban merül ki.
  6. Az “Egységfront” valójában semmi más, mint csak egy a millió cikkcsámcsogó, hűhózó Facebook csoportk közül. Hőzöngő, önmagát túl sokra tartó, valójában inaktív és kontraproduktív “vezetéssel”.
  7. A csoport egy év alatt a közéletben sehol nem jelent meg, működése a Facebook keretek között valósul meg, társadalmi és közhasznú tevékenysége nulla, szimpatizánsköre minimális.
  Épeszű, a csoportot ismerő ember nem javasolta volna, hogy az “Egységfront” csoport részt vegyen egy olyan kerekasztal rendezvényen,m ahol munkáról van szó, nem csak csepűrágásról. Mint nem társadalmi szervezet és nem széleskörű civil kezdeményezés valójában nem képvisel semmit és senkit, mivel tagjai megtalálhatók olyan képviseleti szervben is, amelyik komoly tevékenységet tud felmutatni.
  Naná, hogy most picsognak és félreáll a szájuk, sárdobálnak, hiszen meg van a két “vezető” győződve arról, hogy ők nyalták hegyesre a piramisokat.

  • ballage szerint:

   Avar László? ismét megvillantotta mekkora a nyelve, és mekkora az esze. Ugye nem tévedtem nagyot?

   • Saki szerint:

    Látom ennyiben aztán ki is merült megint a tudományod, ami a témával kapcsolatos. A hozzászólásod tárgyilagosságáról, ugyanúgy, ahogy a blogbejegyzésről is egy közmondás jut eszembe, ajánlom figyelmedbe:
    “Az a különbség az okos és a bölcs között, hogy az okos tudja, mit kell mondani, a bölcs viszont tudja, mikor kell hallgatni.” Neked egyik sem sikerült. Gratula! 😉
    A blogbejegyzés tökéletes támadási felületet biztosít mindazoknak, akik a jelenlegi rendszert védenék, ugyanúgy azoknak, akik ugyan azt nem támogatják, de ezt az össznépi “tökölést”, amit a mai ellenzék – csekély kivétellel – teljességében produkál, pártokkal és civil csoportokkal egyetemben nem helyeslik. Itt volt fél év. Az EU történelmében páratlanul kemény “nehéztüzérségi” támadással megalapozta azt, hogy erősödhessen az ellenzék. Pártokkal és civil szférával. Eredmény? Nulla. Kis kivétellel mindenki várta, hogy majd az ölébe hullik a sütgalamb. Ja … és persze harsogtuk és körbehűhóztuk a cikkeket a Facebookon naponta száz csoportban, ezer lapon, százezerszer … Aztán most, hogy Brüsszel azt mondta, tovább nem tudja már ezt a hátteret biztosítani, visszább kell vennie, most keressük, hogy akkor most mivan? Hol a sültgalamb? Hol vannak a “bizonytalan szavazók”? Miért nem özönlenek, miért nem tudjuk öket megszólótani? Hol, a Pofakönyvön? Ott biztos nem. Nincsenek ott. Nincs az egész országnak, minden lakosának ott profilja, hogy alkalmas legyen a PR-re. De a te legfontosabb dolgod továbbra is maradjon természetesen a szenzációzás. Többre a képességeidböl nem futja sajnos. Ha a kormányt ésszel nem bírod támadni, a most szükséges munkához – választási stratégia kidolgozása, konszenzusteremtés megalapozása, propagandastratégia kidolgozása, szervezés, stb. – sem tehetséged, sem kedved, hát maradjon persze a szenzációzás, a bolha elefántként prezentálásának kísérlete pár tapsikolóért. Ezt te egyféle eredményként éled meg, pedig valójában semmi más, mint bohacirkusz. Szerzel mondjuk pár száz “Like”-ot … számold ki a 8 millió szavazó hány százalékát sikerült megszólítanod, aztán ha lenne mivel, akkor azt mondanán, gondolkodjál már el önnön fontoskodásodon. 🙂

 4. Yahoo szerint:

  Nem hiszem, hogy egy kerekasztalhoz megafonnal és zászlókkal kell megjelenni!

  Tisztelt blog irogató!
  Előbb kérdezni kellene és nem gyalázkodni, felre vezetni. Ha nem tudná ennek a csoportnak köszönhetően, január másodikán a rendőrség már az oszlatásra is felkészült az Operaház előtt. A kérdés persze az, hogy e provokatőr csoport ( amely nem is nagyon kétezik) ki pénzeli.
  Ennek járjon utána Mr. rescumann!

 5. E Lilla Lipták szerint:

  Yahoo! “Ha nem tudná ennek a csoportnak köszönhetően, január másodikán a rendőrség már az oszlatásra is felkészült az Operaház előtt. A kérdés persze az, hogy e provokatőr csoport ( amely nem is nagyon kétezik) ki pénzeli.
  Ennek járjon utána Mr. rescumann!” A negró világít a szájában, de ezen a mai viszonyok között különösebben nem döbbenek meg, jót mosolygok ezen is meg Avar Lacin is, akiknek még életükben nem volt értelmes megnyilvánulásuk, csupán rágalmazni tudnak, gondolkodni nem! 🙂 Saját magukat hazudtolják meg! Az operaházzal szemben 16:00 órától bejelentett, rendőrség által tudomásul vett demonstráció volt. Jó hír számunkra, hogy miattunk, akik nem is léteznek, a rendőrség is felkészült az oszlatásra! Ott ugyanis 60 ezer ember volt, a színpadnál meg kb 30 ezer. Akkor most létezünk vagy nem? 🙂 Ja, a pénzt meg kártyán nyerjük! 🙂

 6. Nyári Edina szerint:

  Szégyen gyalázat, hogy néhányan az irigységtől nem látnak. Igen, pénzt lehet gyűjteni / Szolidaritás – de gerincet tombolán sem lehet nyerni. Az Egységfront tagjai kezdetektől következetesen és kitartóan a néphatalmat hirdetik. Tudjuk jól, hogy ez másoknak fájópont, ugyanis nálunk a személyes hatalmi törekvések kizártak. Mi nem a húsos fazék mellé szeretnénk beülni, hanem igazi Köztársaságban élni és nevelni gyermekeinket. A jövő szempontjából / unokáink sem mindegy, hogy egy újabb “hatalomra” törekvő bandát engedünk uralkodni vagy megteremtjük a Jogállamot. Nálunk nincs szó pénzről, viszont az Alaptörvény illegitim mivoltát nem fogadjuk el. Másokkal szemben, akiknek ez jól jön, mivel “helycsere” esetén egy jól bebetonozott diktatúrában nyúzhatják tovább az emberek bőrét. Na, ez itt nem lesz. 🙂 Lehet szidni és ócsárolni az Egységfrontot, attól mi még ki fogunk tartani egymás és a Demokrácia mellett. :))

 7. E Lilla Lipták szerint:

  Edina jól megfogalmazta! 🙂 Ezek mennek mostanában! 🙂 Sajnos! 🙁 “A politikai rendszer győztese az ellenzék asszisztálása mellett először létrehozta a diktatúra rendszerét, majd leváltja Orbánt, az egyszemélyi kizárólagos hatalom birtokosát, (a mór megtette kötelességét a mór mehet – szerintem bele fog dilizni ebbe a helyzetbe) és helyébe egy oligarchia által működtetett politikai elitet helyeznek, ami a nép kizárásával egymás közt újra elosztja a hatalmat.”
  Nagyon nehéz lehet feldolgozni egyeseknek ezt az operaházas történetet, eltelt már négy hónap, és nem csillapodik a fájdalom? Nahát! Csak nem az gond, hogy a BBC kizárólag az operaházzal szemben történt tüntetést vette fel, a színpadi bohóckodást meg nem, és az összes külföldi média azt vette át? Nehéz lehet nektek! Őszintén együtt érzek! 🙁

 8. Geri Tibor szerint:

  Köszönöm az írást.
  Minden korrektül benne van.
  Aki többet is akar tudni róla, az a Facebook jegyzeteim közt mindent részletesen megtalál.

  Két hozzászólás miatt írok.
  Ritkán teszem, hogy más írásában reagálok a mocskolódó hozzászólásokra, de most ilyen kedvem van….(pedig akár horgászhatnék is, de ma valahogy nem volt kedvem hozzá….:-)
  Ávár Laci (saki) állításaira a következőt mondanám:
  1. Az Egységfront mozgalmat az önálló egyesületek szövetségeként működő Demokraták Országos Hálózatába eddig belépett egyesületek hozták létre a Szolidaritással egy időben. Mert a Szolidaritásról a megalakulás pillanatában tudni lehetett, hogy a hatalom áll mögötte és nem érdeke annak leváltása. A Szolidaritás ezt az elmúlt évben be is bizonyította.
  2. Az Egységfront mozgalom ÖNÁLLÓ egyesületté alakítása (bírósági bejegyzése) előrehaladottabb formában van jelenleg, mint a Milla, az EMD vagy a Szolidaritás hasonló tevékenysége….
  Mozgalomként viszont egységes elvek, és leírt, demokratikus működési rend alapján működünk. Mi még nem módosítottuk kezdeti céljainkat, egyszer se, nemhogy 4x mint a Szolidaritás…
  Az “érdemi” tevékenységről majd a végén…
  3. Az Egységfront mozgalom az nem Szolidaritás, itt nincsenek magukat vezetőnek kinevező, “követőktől” független, önjelölt vezetők, nálunk csak “szervezők” (a mozgalom szervezői) dolgoznak….
  És a szóban forgó “szösszenetről” akkor tudnánk vitatkozni, ha tudnánk melyik írásról van szó…
  4. Más nevében nem nyilatkozhatom, de én egyetértettem a Társadalmi Kerekasztal létrehozásának kezdeményezésével, csak azzal nem értettem egyet, hogy a résztvevők HELYETT a kezdeményező Szolidaritás ELŐRE meghatározta a Társadalmi Kerekasztal CÉL-ját. És mivel ez szerintem nem volt jó, azért akartam részt venni, hogy ezt a kérdést tegyük helyre.
  Teljesen mindegy, hogy bekerültem vagy nem, ez a kérdés immár a helyére került. A Társadalmi Kerekasztal nem az, amit a neve jelöl, nem a társadalom kerek asztala, és nem a társadalom, hanem csak a diktatúrát akaró pártok érdekében működik. Örülök, hogy kizártak, így nem nekem kell magyarázkodni, hogy miért léptem volna ki onnan.
  5-6. Az Egységfront mozgalom demokratikus szervezet, a Facebook oldal nyilvános moderálási elvek alapján működik.
  Aki egyetért az Alapelvünkkel (minden hatalom a népé) az minden korlátozás nélkül bármiről vitatkozhat nálunk. Sőt, igényeljük is mindenkitől a saját gondolatokat. Ezért is nevetséges az a vád, hogy mi is “cikkcsámcsogó” szervezet vagyunk. Rendszeresen kérjük a tagjainkat, hogy saját gondolatokat osszanak meg, ne cikkeket….
  7. Eddigi tevékenységünkről csak annyit, hogy szervezett csoportként mi mondtuk ki először, hogy az Alaptörvény alkotmányellenesen jött létre, nem a magyar nép alkotmánya, és egy diktatúrát hoz létre. Ennek később nagy jelentősége lesz, mert a nép ez alapján fogja elszámoltatni a diktatúrát létrehozókat, a diktatúrában részt vevőket, és az azt támogatókat. Köztük az ellenzéki pártokat és immár a Szolidaritást.
  És addig, míg a Szolidaritás miattunk kényszerült 4x átírni a céljait (mert mindannyiszor lelepleztük annak hazug voltát) amíg Gyurcsány bennünket idéz Orbán kizárólagos hatalombirtoklásával kapcsolatban, amíg az ellenzéki pártok miattunk kényszerültek a december végi akciójukra, addig nekünk nem kell magyarázkodni, hogy milyen hatással vagyunk a politikára.
  Nagyobbra, mint bárki gondolná!
  Csak nem tudják, hogy mi állunk mögötte…:-)
  (Mert az Egységfront mottóját senki nem nézi. Pedig minden benne van…”Több, mint aminek elsőre látszik”…..)

 9. Saki szerint:

  Egy kérdés. Azokat a civil csoportkat, akik nem vettek részt a DEKA-ban, mi tartotta vissza eddig és mi tartja vissza a mai napon is, hogy egy hasonló, munkacsoportokból álló és világos célkitüzéseket megfogalmazó, kidolgozó összejövetelt szervezzenek, mondjuk szakértök és tanácsadók részvételével és ne csak a facebookos nagy össznépi cikkhühózásban és népnemzeti csepürágcsában merüljön ki a tevékenységük? Na … mi?
  Egy csokit érdemel, aki kitalálja … ;-D

 10. Saki szerint:

  Geri Tibor:

  1. “tudni lehetett, hogy a hatalom áll mögötte …” Oks. Itt a lehetőség. fejtsed ki, érvekkel és az igazoláshoz szükséges dokumentumokkal alátámasztva, mert ez eddig, mint minden írásod semmi más, mint a te szubjektív meglátásodból levont következtetésed – ezt már jeleztem máshol is. Szóval, tiéd a terep, jöhet!

  2. Ergo szintén semmi, akkor jól mondtam igaz? Akkor talán azokat a fránya demokratikus elveket be is kellene tartani, nem csak ide meg oda lekaparni … Anélkül annyit érnek, mint a híres NYENYI … az is annyi, amennyi a papír alapértéke.

  3. Mit szerveztek eddig a híres “szervezők”? A 30 emberes “mindenki jöjjön, mert nagy dolgokra készülünk” tüntetést a Kossuth téren? Vagy megszervezték annak az egy szórólapnak a megjelenési formáját, ami digitális formában létezik csak? Ki mondja meg a szervezőknek, hogy mit kell éppen szervezniük? Vagy azért nem szerveztek eddig semmit, mert senki?
  Pontosan tudod, hogy melyik jegyzetedről van szó, ott alatta hozzá is szóltam. szal´ ne gyere ezzel a Szijjártói szeméremmel. ;-D

  4. Na látod, hogy tudod melyik szösszeneteről van szó … sejtettem én. Szépen nekiszaladtál arccal a szívlapátnak, gratula! Ha a résztvevők látták, hogy milyen témában van szervezve a kerekasztal és eldönthették, hogy a témához kívánnak-e csatlakozni, akkor te milyen alapon akarod ezt változtatni? Másról akarsz szeánszozni? Ott a pálya, szervezd meg! Miért nem történt még meg eddig? Parancsolj, hajrá! Mielőtt más munkáját fikázod, mutasd a tiédet! Hőbörögni könnyű, ahhoz nagyobb intelligencia nem kell, de érdemi munkát végezni … na, ahhoz már ennél jóval több kell. “Örülök, hogy kizártak, így nem nekem kell magyarázkodni, hogy miért léptem volna ki onnan.”. Miért kellene magyarázkodnod? Nekem sem kellett, mikor kiléptem az egységfrontos maszatoldából, nem vártam meg, míg az admin kizár. Ha ott csak bégetni szabad, akkor további kellemes beltenyészést kívánok! Mellékesen jegyzem meg, hogy eleve a kilépési szándékkal mentem, mert éppen redukáltam a kontraproduktív, csak a cikkeken hűhózó csoportokat. Ez pedig lényegében semmivel nem volt másabb.

  5-6. Miután az admin teljesen demokratikus módon közölte, hogy most pedig ki fog zárni, mert fel mertem vetni olyan kérdéseket, hogy mi a frászt csinált ez a csoport egy év alatt. Kit képvisel valójában, mert a 400 tag közül van vagy 10-15 aktív. Mit tud felmutatni ez a csoport egy éves működése után. Ilyen és hasonló kérdéseket mertem felvetni és kritikával mertem élni egy demokráciát valló csoportban. Te jó ég, ez a Fidroid demokráciafelfogás 2.0 Beta módszere. Aki kritizál az repül. Egy év alatt egy kézen meg tudom számolni hány tartalmas felvetés volt a csoportban. Ez meg nem nagy eredmény. Ötsoros vélemények ugye más kategória.

  7. Hűha. kimondtátok … még ha elsőként is … aztán? Akkor mi történt? Gondolom akkor a ti érdemetek, hogy az alkotmány végül is nem került elfogadásra. Vagy mégis? Hol mondtátok ki, ha megkérdezhetem? A facebookon legalább? ;-D

  Mellékesen jegyezném meg, hogy a “céljaitokat” tényleg át kellene dolgozni … nem azért nem támadja senki, mert az olyan jóra sikeredett, hanem azért, mert lényegében semmitmondó lett. Adjátok már oda valami politikát ugató embernek, hogy rázza gatyába, mert ez így … csak lozungokat tartalmaz, mint egy remek Fideszkampány hanta. Aztán, ha megvannak már azok a fránya célok rendesen, akkor neki is kellene ám hasalni a megvalósításnak, mert ugyan nekem lehet célom a Londoni Derby megnyerése, ha lovat 10 méternél közelebb nem tudok megközelíteni. Na akkor ott a munka, a célok megvalósítása. Egy éve ott fityognak a célok … vagyis amit aként defináltatok. Melyik elérése érdekében tettek valamit. Bááármit … valamit. Csak egy piciiit … na … léciilééciii! 😉
  A mottó, mint a célkitüzések … ugyanaz a semmitmondó lozung szöveg … Kicsit kommunista retró attitűddel ugyan, node régen is elment ez a mottó igaz? Ki emlékszik arra már … ;-D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..