Döglött oroszlánba nem rúgunk, mert nem illik. | Ezek Mennek Mostanában

Döglött oroszlánba nem rúgunk, mert nem illik.

Figyelem! Az ártatlanság védelme vélelme mindenki megillet!                                              A Hír Tv „nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristái” (idézet:Kövér László) ismét gondoskodtak arról, hogy legyen min csámcsogni a hosszú hétvégén. A péntek esti Célpont, és a vasárnapi Célpont Extra című műsorban bemutatták, hogy Gyurcsány Ferenc 1984-ben leadott tanár szakos diplomamunkája szinte minden ponton egyezik a volt sógorának, Rozs Szabolcsnak négy évvel, korábbi dolgozatával. Illetve csak az első 35 oldal. Mivel Gyurcsány csak a Rozs féle 60 oldalas szakdolgozat első 35 oldalát adta be, mint saját diplomamunkát. A műsorban bemutatott Gyurcsány válaszok, a Rozs Szabolcs által tett nyilatkozatok, illetve Gyurcsány szakdolgozatának, bírálata, és annak összehasonlítása Rozs dolgozatával egyelőre úgy néz ki, védhetetlen telitalálat. Hír Tv: Gyurcsány 1:0

„A karaktergyilkossági kísérletekhez hozzászoktatott már a Fidesz az elmúlt tíz évben, voltam én már gyilkos, csalfa férj, de tolvajozták már a fiamat is. Az kívánják, védjem magam. Én bizonyítsam ártatlanságomat? Na, ezt a szívességet nem teszem meg vádlóimnak. Aki vádol, bizonyítson. Ha meg nem tud, akkor hulljon rá vissza a vád” – nyilatkozta a Vasárnapi Híreknek a volt miniszterelnök.

Szó sincs karaktergyilkosságról. Ez bizony súlyos morális vereség. Nem is az első. Kedves DK-sok, szó sincs Gyurcsány Ferenctől való félelemtől, rettegéstől. Kinek és miért is kellene félnie Gyurcsánytól? Egy többszörösen lejáratódott, bukott, hiteltelen politikustól és a parlamenti küszöböt alulról nyaldosó pártjától? Tényleg van még olyan ember ebben az országban, aki úgy gondolja Gyurcsány Ferenc meghatározó politikus, vagy ne adj isten még egyszer vezető politikus lesz? Jó lenne mielőbb felébredni!

“lehet politikai vereséget szenvedni… ez benne van a pakliban… a morális vereség, a súlyos morális sérülés az, ami ölni tud”

Azért a Hír Tv egy rossz pontot mindenképpen érdemel. Mert döglött oroszlánba nem illik belerúgni!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..