Dr. Bácskai aki elveszi a semmit is.. | Ezek Mennek Mostanában

Dr. Bácskai aki elveszi a semmit is..

Tegnap a ferencvárosi önkormányzathoz tartozó FESZOFE lerombolta négy ember saját építésű kunyhóját egy Határ út menti erdőben. A lakók személyes tulajdonának egy részét, mint „szemetet” elszállították, hogy megsemmisítsék. Nem ez volt az első ilyen akció, az elmúlt héten két kunyhót romboltak le ugyan itt. Annak ellenére, hogy az ombudsman már kimondta: jogtalan lerombolni a hajléktalanok külterületeken épített kunyhóit, a ferencvárosi önkormányzat rendőri segítséggel és asszisztencia mellett rombol. Ráadásul arcpirító módon, olyan emberekkel végezteti el a piszkos munkát, akik 47000 forintos éhbérért dolgoztatott közmunkások, és nagy valószínűséggel ők maguk sem élnek jobban, mint az erdő lakói.

bontás

Gratulálunk ehhez az „emberséges” eljáráshoz, Dr. Bácskai János polgármesternek, országgyűlési képviselőnek (FIDESZ), és Dr. Nagy Hajnalka ferencvárosi jegyzőnek! Mert ahhoz azért kell egy elég erős gyomor és az arcukon jó vastag bőr, hogy ezektől a hajléktalan emberektől sikerüljön elvenniük a semmit is. Nekik sikerült!

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..