Jézus volt az első szocialista. WTF?? | Ezek Mennek Mostanában

Jézus volt az első szocialista. WTF??

Az MSZP Kolozsváron tett látogatásáról nem csak azt tudhattuk meg, hogy bocsánatot kérnek a 2004-ben rosszul feltett kérdésekre adott rossz válaszokért, hanem azt is, hogy “Jézus volt az első szocialista”.

Bizony Barátaim az Úrban! Jól olvastátok, nincs tévedés.

Íme a kép, ami a fenti megállapítást ihlette:

török_zsolt_jézus

 

A képen látható bejegyzést az MSZP küldöttség írta a kolozsvári Szent Mihály templom vendégkönyvébe. Annak aki nehezen tudja elolvasni, itt a szöveg:

“Isten a világegyetem csöndje, az ember pedig a kiáltás, amely értelmet ad ennek a csöndnek.”José Saramago Nobel-díjas író gondolatával jöttünk el Magyarországról mi, magyar szocialisták, akik számára az elesettek, a megalázottak, a segítségre szorulók megsegítése a legfőbb cél, miként volt Jézus Krisztusé                                                                                       2013. január 17.”

Ha a bejegyzést író és aláíró küldöttség tollát nem csak a populizmus vezette, akkor még megélhetjük, hogy az MSZP-ből előbb utóbb egyház lesz. Hisz legfőbb céljuk megegyezik Jézus Krisztus céljaival. Főleg, hogy Korózs Lajos MSZP elnökségi tag szerint “Jézus volt az első szocialista”.

trörk_zsolt_jezus

 

“Többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki….”

Utóiratként a rosszul feltett kérdésekre a rossz válaszok:

nefizessünk
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..