Józsa István: “az Orbán-kormány csődbe vitte a Malévot” Csak az Orbán-kormány? | Ezek Mennek Mostanában

Józsa István: “az Orbán-kormány csődbe vitte a Malévot” Csak az Orbán-kormány?

Mai friss hír, miszerint: „Az MSZP véleménye szerint nagyon súlyos árat fizet az ország azért, hogy egy éve “az Orbán-kormány csődbe vitte a Malévot”, a párt arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne gáztárolókat vásároljon, hanem indítsa újra a légitársaságot.”

józsa

 

Minden tiszteletem Józsa Istvánné és az MSZP-é, de ez a sablonhörgés már gyomorforgató, és hiteltelen. Bizony kedves Józsa István, ha tetszik, ha nem a Malév csődjéért nem csak az Orbán-kormány a hibás. Ugyan olyan hibásak az egykori MSZP-SZDSZ kormányok. Mert akkora pénzszivattyú, pénz kitalicskázás sehol nem volt az utóbbi 10-15 évben, mint a Malévnál. Ehhez képest a BKV és a MÁV csak kisinas lehet. A dilettáns és szervilis pártkatonák vezető pozícióba való helyezése, a vállalhatatlan „szakmai” döntések és a szintén dilettáns privatizáció csak rá tett egy nagy lapáttal a pénzszivattyú hatásaira. És ez nem csak az Orbán kormány regnálása alatt érhető tetten. A ön számára a szomorú hírem az, még nem mindenki amnéziás ebben az országban.

Kedves Józsa István! Hátrébb az agarakkal, mert mindezért önök és egykori liberális barátaik ugyan olyan felelősek!

malev
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..