Náciknak mindent lehet, ne tiltakozz mert ráfázol……. | Ezek Mennek Mostanában

Náciknak mindent lehet, ne tiltakozz mert ráfázol…….

Aki ismer, vagy olvasta korábbi bejegyzésemet, az tudja, nem vagyok egy Dániel Péter fan. A róla alkotott véleményemet továbbra is fent tartom. Viszont Dániel Péter erősen vitatható közéleti szereplései, megnyilvánulásai a feledés jótékony homályába vesznek a Pest Megyei Rendőr- Főkapitányság alább látható határozatának köszönhetően.

Annak aki nem tudja mi történt, egy kis emlékezetfrissítés:

“Ahol egy jobbik nevű, szélsőjobbos párt támogatásával „gárdistákat”, azaz új-nyilas rohamosztagosokat avattak. Mindannyiunk közös szégyenére, a Magyar Köztársaság gyalázatára. Egy fidesz nevű, neo-horthysta, azaz ma már inkább fasiszta párt cinkos támogatásával és a magyar rendőrség tétlen asszisztálása mellett. A jogerős, bírósági döntéssel betiltott és feloszlatott, „magyar gárda” nevű, félkatonai szervezett tartott újabb avatót Európa szívében, a Magyar Köztársaság fővárosának egyik legszebb közterén.”

Dániel Péter: „A törvénysértő határozat ellen fellebbezéssel sem élek. A fogház büntetést pedig emelt fővel vállalom.”

Ekkora magas labdát muszáj leütni, ugye Péter? Függetlenül attól, hogy ez a határozat Dánielt az „ellenállás hősévé” teszi, Pintér és rendőrsége elmehetne a pi….ba. Szeretném látni, hogy a helyszínen lévő, nyilvánosan zsidózó és cigányozó szittya” hazafiak” és „hölgyek” is kaptak hasonló határozatot. Csak abban nem pénzbírság, hanem elzárás szerepel. Amíg nincs ilyen, addig a magyar rendőrség nyílt támogatója a neonáci eszméknek.

 
Szólj hozzá ehhez: Náciknak mindent lehet, ne tiltakozz mert ráfázol…….

  1. […] muss die Geldstrafe durch 14 Tage gemeinnützige Arbeit oder 35 Tage Haft abgeleistet werden (Quelle, Schreiben der Polizei Szentendre, Seite 1, Seite 2) – ein klares Signal für zukünftige […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..