A nap kommentje:..olyan ez a csatorna mint egy Dohány utcai lakodalmas kutyahányás..” | Ezek Mennek Mostanában

A nap kommentje:..olyan ez a csatorna mint egy Dohány utcai lakodalmas kutyahányás..”

Poldi bá, a Poldi bácsi megmondója blogon ekézi az ATV-t mert az a vasárnapi kormányellenes tüntetés élő közvetítése helyett, reklámot sugárzott. Micsoda gaztett! Szegény Poldi bá! Ha már nem volt képes felemelni a seggét és személyesen kilátogatni arra a tüntetésre, amire kíváncsi, legalább az ATV közvetítéséből tudott volna informálódni élőben. Erre most kénytelen a gaz ATV-ről és annak műsorstruktúrájáról értekezni.

„Kell-e bizonygatnom, mekkora szerepet játszott a jobboldali média Orbán 2010-es választási sikerében (ha úgy tetszik, Gyurcsány bukásában). Az egész ország a Hírtévét nézte, amikor történt valami az utcán. Ma fordított szereposztásra volna szükség. Mi is akadályozza meg, hogy például az ATV betöltse azt a szerepet, amit a Hírtévé töltött be Gyurcsány alatt?”

A Poldi által feszegetett probléma minden részletére „Macisajt” ütős kommentje adja meg a tökéletes választ:

„2002 nyarán a D209 fedőnevű miniszterelnök kijelentette : “ha az ellenzéknek tévé kell hát vegyen magának”.
Csak megjegyzem. Az akkori ellenzék megfogadta a tanácsot és vett magának.
Ideje lenne a mostani (valamint jövőbeni) ellenzéknek is megfogadnia tehát a sajátját, a lopott pénz egy részét erre (is) fordítania, mert mégiscsak snassz egy vallási szektával társbérletben élni, egy Vidám vasárnap(“Feltámadott? Csacsacsa”), egy kálmán olga, egy lábápolási reklám, egy sasjózsi, egy bánómészárosavarnémeth…
olyan ez a csatorna mint egy Dohány utcai lakodalmas kutyahányás..
(Tegnap közvetlenül a prédikátor után már a böszmének kellett volna következnie, lényegesen kevesebb hallgatóság előtt:D)”

napkomment

Csillagos ötös!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..