Netezek, csetelek és tartózkodok. Zugló önkormányzata 2012-ben. | Ezek Mennek Mostanában

Netezek, csetelek és tartózkodok. Zugló önkormányzata 2012-ben.

Zugló egy, a jelenleginél sokkal jobb sorsra érdemes budapesti kerület. Az alábbi videó pompásan érzékelteti, hogy a zuglói képviselők némelyike milyen komolyan veszi a munkát.  A szavazás eredménye, melyet arról tartottak, hogy Nagy Navarró Balázs felszólalhat, avagy sem, meg különösen figyelmet érdemel. Ennyi tartózkodás finoman szólva is felveti a tisztelt képviselő hölgyek és urak kompetenciáját.   A filmen feltűnik Dr. Papcsák Ferenc Zugló polgármestere is, aki bár ügyvéd, a felvétel tanulsága szerint nehezen présel ki magából, egy értelmes, összeszedett mondatot.

A szintén látható és nyilatkozó alpolgármester szót sem érdemel, viszont mindenképpen érdemes még megemlíteni Rátonyi Gábor volt zuglói polgármestert (2002-2006 Fidesz). Ő, aki vastagon benne volt a tanuszoda eltüntetésében és az úszásoktatás magánkézbe adásában, ami több százmillió forintot szippantott el a kerülettől, jobban tenné, ha csendben maradna, és otthon számolgatná a milliókat.

Szegény Zugló, mi lesz veled?
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..