Pártprogram vagy lábon kihordott agyhalál? | Ezek Mennek Mostanában

Pártprogram vagy lábon kihordott agyhalál?

Az, hogy a biznisz pártok többségének sikerült országos listát állítaniuk, adat csereberével és egyéb más furfanggal köztudott. A legtöbb ilyen „párt” szinte láthatatlan, még weboldala sincs. Hála a Fidesznek begyűjtik az adófizetők százmillióit, és év végére már el is felejtjük őket. Vannak azonban olyanok is, akik úgy érzik, valamit mindenképpen le kell tenniük az asztalra a kiosztott milliókért, és még attól sem riadnak vissza, hogy valamiféle programot írjanak. Bár ne tették volna! Ilyen például a Kásler Árpád nevével fémjelzett A Haza Nem Eladó Mozgalom.

A mai napon landolt a postaládámba a Kásler vezette mozgalom négylapos kampányújságja, benne a pártprogrammal. Hát vannak benne érdekes részek. Többször el kellett olvasnom, mert elsőre nem hittem a szememnek. Olyan bődületes marhaságok vannak benne, hogy először nevettem majd majdnem sírtam. Igen, majdnem sírtam. Mert egyszerűen hihetetlen, hogy ma Magyarországon ilyen egy pártprogram, és hihetetlen, hogy erre van befogadó közeg.

kasler 001

 

Csak egy pár mondat, a teljesség igénye nélkül:

„A személyi és mezőgazdasági gépjárművek kötelező műszaki vizsgakényszerét megszüntetjük, sok más fejlett országban sincs ilyen és mégis jó gépparkkal rendelkeznek. Az emberek ezeket a nem kevés vizsgadíjakat inkább költsék a járműveik karbantartására.”

Tetszik érteni? Nem közlekedik még elég, néha életveszélyes roncs a közutakon. Jöjjenek a féknélküli, rossz futóműves autók! Mert ugye olyan a Magyar, ha megspórolja a vizsgadíjat, akkor azt biztosan a karbantartásra költi majd.

„A tachográf kultusznak a hazai fuvarozásban a Haza Nem Eladó Mozgalom párt vezetése alatt nem lesz helye. Az átvonuló kamionforgalmat a közutakról a Magyar Államvasutakra tereljük.”

Hát ez már a no comment kategória.

„Felére csökkentjük az adókat”

„Államosítjuk a közműhálózatokat, autópályákat”

„A nagybirtokrendszert kisajátítással megszüntetjük és földosztást hajtunk végre az igényeknek megfelelően.”

És még sorolhatnám az agymenést tovább.

Tessék mondani, ez most komoly? Vagy kandi kamera? Kedves Kásler Árpád! Erre kár a papír. Tessék gondolni az esőerdőkre! A pénz már zsebben, a továbbiaknak így semmi értelme.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..