Tündérország nem-megszorító nem-csomagja. Simplicity……. | Ezek Mennek Mostanában

Tündérország nem-megszorító nem-csomagja. Simplicity…….

Matolcsy György Tündérország vezető közgazdásza, újabb 7 pontos, „nem-megszorító”, egyenlegjavító „nem-csomagot” jelentett be. Ez a „nem-megszorító” „nem-csomag”, ami természetesen nem terheli tovább az egyszerű embereket, rövid időn belül már a második kiigazítása a jól átgondolt, egyedülállóan stabil 2013-as költségvetésnek. Bizony, bizony. Matolcsyék remekül kiszámoltak mindent, csak az a fránya EU, az akadékoskodik megint: „ Valami érzelmi alapja van ennek az egésznek az EU felől. A rossz szájíznek kell eltűnnie, hogy nyolc éve túlzottdeficit-eljárás alatt voltunk. Félig eljutottunk, és az út másik felét kell megtennünk „……   „Közgazdaságilag abszurdumnak, politikailag kettős mércének tartjuk, de a kohéziós pénzek megtartása érdekében újabb egyenlegjavító lépéseket teszünk „….

http://index.hu/video/2012/10/17/a_csomag/

A fene a pofáját ennek a sok rosszindulatú akadékoskodó, ortodox közgazdásznak ott Brüsszelben.
Például a pénztárgépek NAV-hoz való bekötésével megcélzott 95 milliárdos bevételt nem ismerte el az EU. „Az unió szerint amit a bolgárok meg tudtak tenni, azt mi nem tudjuk, de ezzel mi nem értünk egyet”
Tündér Gyuri! Bulgáriának 2,5 év kellett az átálláshoz, úgy hogy kb. 25%-al kevesebb pénztárgépet kötöttek be a rendszerbe. Miből gondolod, hogy nálunk ez levezényelhető 2,5 hónap alatt? Valaki kiszámolta már, hogy mennyi a tranzakciók száma/másodperc? Megvan már az az informatikai rendszer, ami 0%-os hibarátával tudja fogadni és feldolgozni az adatokat? Gyuri! Erre aludjál még egyet!

 Az alábbi nyilatkozat pedig önmagáért beszél.                                                                                                                        MTI: Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter azt mondta, bízik abban, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió – a hiteltárgyalások 11 hónapos, nem éppen gyorsnak minősíthető folyamata után – átérzi annak fontosságát, hogy Magyarország kiugróan jó pénzügyi teljesítményt produkált. Matolcsy György úgy fogalmazott: két és fél év alatt sikeres államháztartási konszolidációt hajtott végre a kormány, egyfajta költségvetési trendforduló állt be. Remélhetőleg a hitelezők is felismerik, hogy Magyarországnak nem pénzre van szüksége, hanem egy pénzügyi biztonsági hálóra – tette hozzá.

WTF??

A végére pedig egy kis történelem:                                                                                          ‎„A kormány mást se tud, csak adókat emelni! Mást se csinál nyolc éve, csak az emberekkel fizetteti meg a hazugsága árát! Elég volt! Mi megmutatjuk, lehet ezt másképp csinálni.Nem kérünk mást, csak minél nagyobb felhatalmazást! Ismétlem: minél nagyobb a felhatalmazás amit kapunk, annál gyorsabban rendet teszünk és csökkentjük az adókat, az emberek terheit. A gazdaságot növekedő pályára állítjuk”– mondta OrbánViktor 2010. március 30-án, a 2010-es választási kampányban.

Sikerült……….

Kép forrrása

 

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..