Wittner: “Én nem szavaztam meg”! | Ezek Mennek Mostanában

Wittner: “Én nem szavaztam meg”!

Orbán Viktor március 15-i beszédében elhangzott: „A magyarok programja és kívánsága 2012-ben így hangzik: nem leszünk gyarmat!”

A Kedves Vezető fenti kijelentésének értelmét próbálta meg megfejteni az Origó stábja a parlamentben, mindezt országgyűlési képviselők segítségével. Az, hogy a terelés helyett értelmes válasz szinte el sem hangzott, talán nem lep meg senkit. A válaszadók sorából mégis kiemelkedik Wittner Mária. Először egy rövid megjegyzés arról, eddig kinek a gyarmata voltunk, majd jött a tyúkok sanyarú helyzete, mert szegények már nem is kapirgálhatnak az udvaron, és egy „fakkban” kell tojni. És ezért állítólag tojást nem lehet kapni. Ez úton tájékoztatom kedves képviselő asszony, lehet tojást kapni. Annyit, amennyit csak akar. Nem lehet kedves asszonyom, hogy ön a tojás magas árára gondolt? Mert ez esetben valóban nem lehet kapni, legalább is nem mindenkinek. Csak annak, aki meg tudja fizetni. Önnek tehát továbbra is elérhető a tojás.

A képviselő asszony, következő reakciója ismét bebizonyította, „intelligenciájánál” csak a „szerénysége nagyobb”, miszerint: „Elegünk van az Európai Unióból, én nem szavaztam meg”.

Tetszenek érteni? Ő nem szavazta meg, ezért elegünk van. Slussz. Majd az is kiderült, az uniós szavazás alkotmányellenes volt. És „na nem a Fidesz csinálta ezt, a Gyurcsányék csinálták ez, meg az izé.. a Medgyessy”.

Még szerencse, hogy Európa boldogabb felén nem nézik ezeket a nyilatkozatokat, és csak Orbán beszédét vesézik ki. Mert ha ezt a sötétséget meglátnák, páros lábbal rúgnának ki minket, megjegyzem joggal.

Javasolnám, Országgyűlési Őrség helyett, először is egy minimum rendszert kéne felállítani, mely szerint, országgyűlési képviselő csak az lehet, aki megfelel egy bizonyos intelligencia szintnek. Wittner Máriának akkor talán több ideje maradna tojást felhajtani a piacon, és keresztrejtvényfejtés is kényelmesebb lenne otthon.

 
Szólj hozzá ehhez: Wittner: “Én nem szavaztam meg”!

  1. Áron Domokos szerint:

    És a Kati hol marad xD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..