„Demokraták”, Csillag Ádám, Fradi

Na kérem. A mainstream „demokrata” ellenzék soraiba tartozó Csillag Ádám, feldobott egy témát, szokásához híven csak úgy hergelés képen az oldalára. Nem is kellett sokat várni, érkeztek a magukat haladó, felvilágosult demokratának tartók hozzászólásai.

Szegény feleségem odamerte írni: „Hajrá Fradi!”

Két dolog miatt vagyok elkeseredve.

Egyrészt megkértem már a feleségemet, hogy egyáltalán ne olvasgasson olyan oldalakat, ahol magukat liberálisnak, demokratának valló emberek előfordulnak , és főleg ne kommenteljen semmit, mert abból jól nem jöhet ki. Mert ezek a fotelforradalmár „demokraták” ugyan olyanok mint a másik oldalon található , szektás rajongással Orbánt éltető Fidesz hívők. Ha nem rosszabbak.

Másrészt nem értem Csillag Ádámot sem. A kiváló dokumentum filmes oldalát elnézve, folyamatosan hergeli a roppant „demokrata és liberális” közönségét. Teszi ezt úgy, hogy az indító poszton kívül véleménye nincs, hagyja elszabadulni az indulatokat. Ez most valamiféle megfelelési kényszer lenne, a hős ellenzéki tábor felé? Ez a mindent szabad, csak küldjél még pénzt, adományt? Vagy csak egy szellemi perverzió, amire élvezni lehet? Szerintem, és ez a legmegdöbbentőbb, a legszomorúbb, hogy simán ez a színvonal.De inkább az összes fentebb felsorolt együttesen.

Én nem vagyok sem Orbán sem Fidesz rajongó, de ebből a gusztustalan mocsokból, ami az állítólagos liberális baloldalon folyik, elegem van. Kedves Csillag Ádám, aki gyakorlatilag 2010 óta folyamatosan tarhál a facebookon!

Két támogatóval kevesebb.

Egyébként meg: HAJRÁ FRADI!

UPDATE!:

Akkor most megtudtuk, hogy feleségem egy angyalföldi proletár. 🙂 Nem az. De nem mintha baj lenne azzal, ha az lenne. De mégis. Honnan ez a felsőbbrendűség? Kik ezek az emberek? Ki ez? Provokátor?

Sajnos attól tartok nem. Ez ma az ellenzék kemény magja.

Hozzászólások

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.