A Fideszes Rozgonyi megtalálta a zuglói hajléktalan tragikus halálának okozóit. Vigyázat! Nehogy elhányd magad!

Erős poszttal rukkolt elő a Facebookon a zuglói Fidesz erős embere, Rozgonyi Zoltán.

Szerinte a Város Mindenkiért Csoport miatt újra ellepték Zuglót a hajléktalanság problémájával küzdő emberek. Tetszik érteni? Sőt, talán maga Udvarhelyi Tessza gerjeszti a nyomort, az elszegényedést és csinál az emberekből hajléktalant.

Íme Rozgonyi okádása, szó és betű szerint:

“MEGHALT EGY HAJLÉKTALAN BÓDÉTŰZBEN ZUGLÓBAN! Hol van a Város Mindenkié Csoport?
Hétfő éjszaka immáron a 4. hajléktalanokat érintő halálesetet jegyezhettük fel idén… Most egy hajléktalan halt meg bódétűzben a Körvasút sor mellett, a Fogarasi út és Füredi út közötti elhanyagolt bokros területen, ahol egy nyomorúságos bódéváros alakult ki. Én ma délelőtt felkerestem a területet és tájékozódtam. Sajnos a Város Mindenkié Csoport aktivistáival nem találkoztam. Jogos a kérdés, hogy hol vannak a hajléktalanok érdekvédelmét hangoztató aktivisták az extrém hideg idején? Hol van egyik vezetőjük Udvarhelyi Tessza? Talán kényelmes budai otthonában fogalmazza újabb röplapját, amit majd egy tőzsdespekuláns finanszíroz? Nem tudom. Azt tudom, hogy ennek a gittegyletnek a tevékenysége abban merült ki Zuglóban, hogy megpróbálták megakadályozni egy ugyanilyen nyomor telep felszámolását a Francia úton. Amikor az emberek életét mentve a fagy – és tűzhaláltól ezt megtettük, pert “gründoltak” ellenünk néhány szerencsétlen ember bevonásával. Nos teljes lehet az örömük:
2014-ben megtorpant a nyomor telepek felszámolásának folyamata, sőt a közterületeken való életvitelszerű tartózkodás tilalmáról szóló helyi rendeletet is hatályon kívül helyezte a zuglói baloldal. Ennek következtében újra elkepték Zuglót a hajléktalanság problémájával küzdő emberek. És most sajnos meg-meghalnak. 2015-ben 5 fő, 2016-ban 4 fő, most pedig már négyen meghaltak, pedig csak néhány nap telt el az évből… Mikor érti meg már végre a baloldal, hogy az utcán élni nem emberhez méltó és ilyenkor életveszélyes, hosszú távon pedig MINDIG halálhoz vezet!!! Tessék megnézni a képeket: ez kell Zuglóban? A helyszínen lévő érintett szemtanú állítása szerint Tarpán saját családi házzal rendelkezik, lomizni hozták fel “valakik” Pestre és itt hagyták… Csak azért nem megy haza mert a macskákat nem tudja hazavinni. A helyszínen jelen lévő Myrais szociális munkás hazaviteli javaslatára azonban nemet mondott, mint ahogy arra is, hogy bemenjen melegedni, tisztálkodni a Cserei utcai nappali melegedőbe… Talán éppen ő lesz a következő áldozat?”

Ezek után csak azt nem tudom eldönteni, hogy Rozgonyi vajon ennyire mindenkit hülyének néző, pofátlan hazudozó, vagy a Fidesznél alapkövetelmény  az, hogy mindenki Németh Szilárd és Tállai András szellemi színvonalán vegetáljon.

Akár így, akár úgy, hányhatnékom van.


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük