A Gyurcsányisták teljes amnéziában szenvednek.

Rendkívül érdekes és szórakoztató olvasni, ahogy a DK keményvonalas hívőit tömörítő Facebook csoportban reagálnak Demeter Márta MSZP frakcióból és pártból való kilépésére.

A talányos elnevezésű DK Európa Expressz (nem tudni, hogy most expressz sebességgel Európába tartanak-e vagy onnan jönnek? Bár a bejegyzések és a hozzászólások stílusa alapján inkább az utóbbi.) csoport tagjai tökéletesen bebizonyították azt a tételt, hogy az átlagos magyar választó nem képes három hónapnál tovább visszaemlékezni.

Túl azon, hogy érthetetlen módon olyasmivel foglalkoznak, amihez semmi közük nincs, nem képesek emlékezni arra, hogy mi történt 2011-be.

„ O egy politikai Qva ,a Parlamenti mandatum jol jotz neki es ugy latom annyira mar nem becsuletes ,hogy azt vissza adna ,ha mar a partra nincs szuksege !!”

„Listáról, nem egyéni képviselőként került a Parlamentbe, a mandátumát a pártjától kapta! Elemi dolog, hogy visszaadja a mandátumát! Úgy látszik egy szemernyi tisztesség sincs benne! Az ilyen embertől minden normális párt elhatárolódik, megbízhatatlan, a pénzért mindent, a képviselői fizetést nem hagyja veszni, mert akkor dolgoznia kéne!”

„ Mert a szavazók a listán az MSZP-re szavaztak. Ugyanezt eljátszotta Szily Katika a megvilágosodott szentfazék, és az MSZP sajnos NEM OKULT – így jártunk.”

Hát kedves hölgyek, urak! Had frissítsem fel az emlékezetüket. 2011-ben kilépett az MSZP frakcióból és a pártból egy Gyurcsány Ferenc nevű politikus, bukott miniszterelnök és csapata. Mind listáról kerültek be az országgyűlésbe.

Baracskai József (MSZP Zala megyei területi lista)

Ficsor Ádám (MSZP országos lista)

Gyurcsány Ferenc (MSZP országos lista)

Kolber István (MSZP Somogy megyei területi lista)

Molnár Csaba (MSZP Győr-Moson-Sopron megyei területi lista)

Oláh Lajos (MSZP Hajdú-Bihar megyei területi lista)

Szűcs Erika (MSZP országos lista)

Vadai Ágnes (MSZP országos lista)

Varju László (MSZP Pest megyei területi lista)

Vitányi Iván (MSZP országos lista)

 

Ezek közül vajon hányan adták vissza a mandátumukat?

Na ugye!


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük