A holokauszttagadó leány és a roma aki gyűlöli a magyarokat. Ezek mennek…….

Az internetet böngészve, az utóbbi héten sikerült egy holokauszttagadóba és egy gyűlölködőbe is belefutni.

Íme,: a heti No1

A Jobbik konyári vonulása miatt flashmobot szerveztek civilek szombatra, március 2.-ra a Teve utcai rendőrpalota elé. A helyszínen megjelent egy ellentüntető csapat is, melynek egyik tagja, egy finoman szólva is érdekes ruhadarabot viselt.

veressgretaveressgreta2

 

Nem tudom, a fiatal hölgy mennyi idős lehet, de ahogy elnézem, a húszon még inkább innen, mint túl. Azt sem tudom, milyen történelmi ismeretekkel rendelkezik. Csak sejtem, hogy semmilyennel. Azt viszont el tudom képzelni milyen családi környezetben szocializálódott és milyen baráti köre lehet. Mert mi más magyarázata lehetne annak, hogy valaki ilyen fiatalon, ilyen ordas eszméket vall?

Nem erre kis fiatal leányra kell haragudni, hanem azokra, akik ilyen fiatalon ilyenné tették. De éppen azért, mert ilyen fiatal, talán van remény arra, hogy kinyíljon a szeme, hogy lássa a valóságot, a valós történelmet. És minden frissen, önállóan szerzett tapasztalat hatására agyában egyszer csak megjelennek az önálló gondolatok.

Mindazon által kérdés, hogy a kérdéses ruhadarab nyilvános helyen való viselése nem ütközik-e az 1978. évi IV. törvény 269/C § (2010. április 10) holokauszttagadás elleni törvénybe.  Mely törvény kimondja: „ Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista és kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, büntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

A helyszínen, a rendőrpalota előtt(!!) mindenesetre rendőri intézkedés nem történt. Miért nem?

És akkor jöjjön a No2:

Az Amenca.org múlt héten még nyilvános facebook csoportjában megakadt a szemem az alábbi bejegyzésen:

jobbikos2

 

Nos Szimonai Miklós összedobott nekünk egy fasza kis weboldalt, melynek lényege a „Magyar bűnözés” és a „Jobbikos bűnözés”.

jobbikos4

Megnézve Szominai úr facebook oldalát, szembesülhetünk mindazzal a gyűlölettel, amivel általában a másik, a „magyar” oldalt szokták volt megbélyegezni.

jobbikos7

 

Szimonai úr: Kuruc.info 1:1

Minderről kikértem a véleményét az általam nagyon nagyra becsült Joka Daróczi Jánosnak: „ Ön szerint van-e helye az ilyen jellegű feszültség keltésnek, még abban az esetben is, ha a másik oldal ennél sokkal durvábban fogalmaz?”

Sajnos választ a kérdésemre nem kaptam. De az Amenca.org facebook oldala azóta zárt lett….

2013. Magyarország.

 


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to A holokauszttagadó leány és a roma aki gyűlöli a magyarokat. Ezek mennek…….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük