A legelfoglaltabb alpolgármester, a “Jövő városában”

Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla, Belváros-Lipótváros Önkormányzatának Alpolgármestere, Miniszteri Biztos, pályázhatna a legelfoglaltabb politikus címre, simán megnyerné.

Történt ugyanis, hogy közel egy évvel ezelőtt, 2016 április elején a Főméltóságú Alpolgármester Asszony titkárságán járva, időpontot kértem egy audienciához. Annak rendje és módja szerint rögzítették a nevemet, telefonszámomat és azt, hogy milyen ügyben kívánok a hatalmasság elé járulni, és: „majd értesítjük” felkiáltással utamra bocsájtottak.

Egy éve.

Az értesítést, és a meghallgatást az óta is várom.

Jó, hát értem én, hogy egyszer minden probléma megoldódik magától, így vagy úgy. De azért kérdezném, a Főméltóságú Alpolgármester, Miniszteri Megbízott Asszony mi a tarka faszért veszi fel a nem kevés illetményét, ha nem képes a munkáját ellátni?

Mert ő lenne az, akinek a feladata és tevékenységi területe az alábbi lenne:

 „Elsősorban család- és szociálpolitikával foglalkozik, alpolgármesteri munkáját is ez a terület határozza meg a Belvárosban. Számos olyan kezdeményezés fűződik a nevéhez, amely a kerületben élőket segítő szociális juttatások körét bővítette. Ilyen például az ajánlott védőoltások ingyenessé tétele. Emellett tevékenyen részt vett a felújítandó lakásokra kiírt pályázatok kidolgozásában is.”

Vagy a „Belváros a jövő városa!” szlogen egy olyan városra, városrészre vonatkozik, ahol már csak hidrogénezett hajú alpolgármesterek és miniszteri biztosok vannak, a többi meg megy a resztlibe?

Köszönöm a meghallgatást, köszönöm a segítséget!

Ja! Nem!


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk, Poli
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

1 Response to A legelfoglaltabb alpolgármester, a “Jövő városában”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük