Állítsátok meg Török Zsoltot!

Mert az interneten, jelesül a facebookon folytatott, régóta tartó ámokfutása mára a kaszinótojásos ügyvéd szintjére emelte őt. Igen-igen. Török Zsolt az MSZP Dániel Pétere.

A recept a jól ismert D.P. eljárás szerint a következő. Vess fel egy témát a facebookon. Aki nem ért veled egyet, esetleg veszi a bátorságot és próbál vitába bocsátkozni veled, azt előbb hord le mindennek. Tiltsd le a személyét, hogy többet még véletlenül se tudjon belekotnyeleskedni a te nagy ívű okfejtésedhez, illetve töröld a vitát kirobbantó posztot is.

Török Zsoltnak mindezt tökéletesen sikerült elsajátítania. Sok emberrel eljátszotta már az imént leírtakat. Olyan emberekkel, akik nem véletlenül fordulnak elő azokon az oldalakon, azokban a csoportokban, ahol Török Zsolt is. Baloldali érzelmű demokratákkal. Olyan emberekkel konfrontálódik, olyan embereket hord le a sárga földig néha alpári stílusban, akik potenciális szavazói az MSZP-nek. És itt válik ketté Dániel Péter és Török Zsolt személye. Dániel Péter egy……

Török Zsolt pedig a Magyar Szocialista Párt szóvivője. Kell-e ennél több magyarázat a poszt címére?

Egy pártszóvivőtől szerintem egészen más viselkedés, más mentalitás várható el. Főleg egy olyan párt szóvivőjétől, akik jelenleg nincsenek hatalmon, de kormányváltásra készülnek.

És most álljon itt Török Zsolt tegnapi agymenése az utókornak, még akkor is ha ő már törölte az egészet:

Valaki válaszolt, és megengedte magának azt a luxust, hogy véleményt nyilvánítson:

Jött a gyors válasz, amolyan Török Zsoltos, amelyből azért az is kiderült, a szóvivő úr szövegértelmezésével bizony gondok vannak:

A többit már kommentálni sem érdemes:

Összefoglalva:                                                                                                           Szövegértelmezés: zéró.                                                                                                Intelligens, tanult emberhez méltó válasz: zéró.                                                   Személyeskedés, a másik lehordása, hatalmas arc és egó: csillagos ötös.                   Ezek után a poszt törlése: természetes

Az MSZP jó sok szavazóval rendelkezhet, és már biztos a 2014-es győzelem ha ilyen magas a ló Török Zsolt alatt. De! Nem erre a stílusra vágynak a potenciális szavazók! Egy olyan párt szóvivőjének, mely párt kormányváltásra készül, és minden szavazatra szüksége van, nos egy ilyen párt szóvivőjének igen is kutya kötelessége, hogy mindig, minden körülmények között, visszafogottan és intelligensen nyilvánuljon meg. Hisz nem a szavazók elriasztása a cél. Vagy igen?

 

 


Kategória: Poli | A közvetlen link.

3 Responses to Állítsátok meg Török Zsoltot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük