Az évszázad hazugsága. Orbán Viktor: „szép dolog a politika, de abból nem lehet megélni.” Akkor miért nem haltak még éhen?

Az új magyar gazdasági modell szinte hibátlanul kapcsolódik a némethez Orbán Viktor szerint, aki ezt a kormány és a Daimler AG közötti stratégiai partnerségi megállapodás pénteki aláírási ünnepségén mondta, az Országházban. (MTI)

(fotó: MTI)

Ez rendben van. Szabad országban élünk (még) mindenki olyan marhaságokat beszél, amilyeneket csak akar. Megy a tv-be a híradó, és épp az imént említett megállapodásról szól a riport. Nézem Orbán Viktor délceg alakját a mikrofonok mögött, és hallgatom magvas gondolatait. Mígnem olyan szavak hagyják el vezéri ajkát, amely szavakat meghallva félrenyelem a jól megérdemelt sörömet.

Miszerint: „ Nem árt hogyha néha, egészen másfajta területről és gyakorlatból érkező embereket is vendégül láthatunk. Ez mindig emlékeztet bennünket arra, hogy szép dolog a politika, de abból nem lehet megélni.”

Hoppá!

Drága Orbán (elvtárs) Úr! Anélkül, hogy az ön vagy párttársai zsebében turkálnék, kérem, áruljon el nékem, szegény egyszerű földi halandónak valamit. Ha a politikából nem lehet megélni, akkor ön és társai mégis mi a frászból élnek immár 22 éve? Miből jöttek a milliók, és miből jöttek a nagyszámú ingatlanok? Mert önnek és társai többségének igazi munkahelye még nem volt. Úgy is mondhatnám, önök igazi értékteremtő munkát még nem végeztek soha.  Önök az egyetemről egyenest a politika világába vetették magukat, és ott (itt) rontják a levegőt az óta is. Szóval, honnan a milliók, a földek, az ingatlanok? Na, ezt kellene kivizsgálnia Budai és Papcsák úrnak.

 


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük