Az MSZP “legbelsőbb köreiből” jövő sms. Frissítve!

Lovas Zoltán DK és baloldali összefogás-párti újságíró, hogy feldobja a napos ám hideg vasárnap reggelt, belecsapva a nullás lisztbe az alábbit posztolta facebook oldalán:

„Ma éjjel kaptam sms-ben, az MSZP legbelsőbb köreiből:
“Az MSZP-ben a helyi szervezetek lázadoznak, csak a pártfegyelem miatt az amúgy is blokkolt médiában nincs híre. Ma felrobbant Borsod megye. A küldüttgyűlésen a politikai vitában Gúr Nándor megyei elnök és a ‘központi elvtársak’ (Simon Gábor és Molnár Zsolt) gyakorlatilag magukra maradtak, a küldöttek 90 %-a a DK-probléma megoldását, a szövetség kinyitását, az értelmesebb politizálást követelte. Persze agyonhallgatják majd és nem reagálnak, de próbáljuk terjeszteni a hírt párton belül.”
Kivételesen kérlek benneteket, hogy OSSZÁTOK meg, mivel ez fontos hír és fontos fejlemény!”

lovas1

 

(a hozzászólásokat érdemes elolvasni!)

 

Nem sokkal később a DK házi hírportálja a Hírhatár.hu is lehozott egy cikket, ahogy azt már megszokhattuk,hiteles forrás megnevezése nélkül, tényként közölve, hogy mekkora az elégedetlenség az MSZP háza táján. Bár Lovas posztját és az sms-t nem említik, de a cikk Borsodra vonatkozó tartalma, szinte szó szerint megegyezik az sms tartalmával.

Semmi okunk kételkedni abban, hogy Lovas Zoltán valóban kapott egy ilyen tartalmú üzenetet. De vajon a küldőnek az volt a célja, hogy üzenete nyilvánosságra kerüljön? Ha igen, miből gondolta, hogy elég Lovasnak elküldenie, mert az úgyis nyilvánosságra hozza?

Az már csak hab a tortán, hogy mit keres az MSZP „legbelsőbb köreiben” olyan valaki, aki kibeszél. Aki lapít, mint szar a fűben, ugyanakkor szivárogtat. Ha valakinek különvéleménye van, ha nem tetszik neki valami, miért nem áll ki a vezetőség elé őszintén, miért küldözget sms üzeneteket egy párton kívüli, de a DK-val szimpatizáló újságírónak?

Hogy valójában mi is történt Borsodban, azt csak azok tudják, akik ott voltak. Éppen ezért megkérdeztük az érintetteket, Gúr Nándort, Molnár Zsoltot, Simon Gábort, és az MSZP szóvivőjét Török Zsoltot, kívánnak-e reagálni Lovas Zoltán posztjára.

Ha lesz válasz, természetesen azonnal közöljük.

Kérdésünkre Ferencz Gábor az MSZP sajtófőnöke az alábbi választ küldte:

A rövid válasz Török Zsolthoz intézett kérdéseire: Lovas úr "információi"
egyáltalán nem fedik a valóságot, az MSZP nem is kívánja kommentálni ezeket.

Kicsit hosszabban: a Facebook-on tegnap megjelent híresztelések miatt
megkerestem Gúr Nándort, az MSZP megyei elnökét, hogy a Borsod megyei
küldöttgyűlésen történtekről érdeklődjek. Nos, a tanácskozásnak két fő
témája volt, s a küldöttek végül ellenszavazat nélkül fogadták el az MSZP
megyei választási programjának elveiről, a megyei szövetségkötés kereteiről
szóló dokumentumot, s kétharmad körüli többséggel a választási listát.
Természetesen volt vita is, akadt küldött, aki a "DK-problémát" is szóba
hozta, de a megye "felrobbanásáról", "blokkolt médiáról" (ugyan már, kinek
is lenne ehhez elég hatalma?), "agyonhallgatásról" írni talán több is, mint
tévedés.

Üdvözlettel: Ferencz Gábor"

A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Az MSZP “legbelsőbb köreiből” jövő sms. Frissítve!

  1. Sándor Kiss szerint:

    Sajnos az MSZP saját magával sem tud össze fogni,Ez megmutattkozott már az ÖSZÖDI beszéd után is.Most ugyan az ahelyzet állt elö,Ugy látom itt is van valaki aki nem oda való,én olyan bal oldali vagyok hogy nekem nincs is jobb oldalam,De sajnálom az MSZP hitványsága miatt a DK ra adom a voksomat legalább VAN ott egy olyan ember aki szembe mer állni A mai politikai erökkel és bátran ki áll az országér ez GYURCSÁNY FERENC: Ö egyenes vonalu tiszta multu Állam férfi.Nem számit mit hablatyolnak politikai llenfelei,Ö szeretne valamit tenni az ország jobbá tétele érdekébe csak sajnos TÚl sok a mmellenfél MÁSKÉNT KÉNE GONDOLKODI,kis hitü uraiaim!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük