Bartos vs Dopeman…. Ez az igazi MILLA?

Amikor a MILLA tavaly meghirdette az Alternatív Elnökválasztást, még vállalható és jó ötletnek tűnt. Hasonlóan gondolhatta az 50 jelölt is, akik pályáztak. Akkor ott, a Szabad sajtó úton meg sem fordult a fejemben, hogy a választás és annak végkifejlete, csak a kendermagos, pesti bölcsészek szórakoztatását hivatott elősegíteni.
Akármilyen furcsa képződmény is a MILLA, lássuk be, nem volt, pontosabban, nem lett volna nehéz feladat Schmitt Pállal szemben egy másik alternatívát felmutatni. Hát.. Nem sikerült. Amit sokan komoly kezdeményezésnek hittek, tegnap estére kiderült, csak egy vicc volt, az is a legrosszabb fajtából.
Az még nyitott kérdés, legalább is számomra, hogy a tegnapi döntőt maguk az elnökjelöltekre szavazók „hekkelték” meg, vagy maga a MILLA vezetése eleve így tervezte. Minden esetre jól tükrözi az egyik legnagyobb civil ellenzéket a döntőbe juttatott két jelölt.

A végső győztes személye, és a győzelmét körüllengő csalás már szót sem érdemel. A Milla Facebook oldalán olvasható hozzászólások pedig egyszerre minősítik magát a Millát és az oda kommentelőket is.  Aki elmegy a március 15-én a Szabad sajtó útra, és boldogan csápol Dopeman Pityinger Lászlónak annak üzenem: ha lejöttél a cuccról, néz bele Alternatív Elnököd üveges tekintetébe, és próbáld megkeresni az értelem akár legkisebb szikráját is benne!

A MILLA ezzel feltette az i-re a pontot. Ezek után kíváncsian várom, a többi civil ellenzéki tömörülés mivel rukkol elő.

 


Kategória: Poli | A közvetlen link.

1 Response to Bartos vs Dopeman…. Ez az igazi MILLA?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük