Cicaharc a Facebookon. MSZP vs DK fanok.

Az október 23-i „meghekkelt” ellenzéki tüntetés után hatalmas vehemenciával esett egymásnak a DK és az MSZP fanatikusabb rajongótábora a facebookon. Első körben a sértődött MSZP fanok rukkoltak elő az alábbi gusztusos kis oldallal:

dkstil

 

Érdekes, hogy az oldal egyik hangadója régen az MSZP egyik legaktívabb tagja volt. Majd Gyurcsánnyal együtt lépett, és a DK legfanatikusabb aktivistája, támogatója lett. Gyurcsány számára maga volt az élő isten.

csonka

 

Nem fogta vissza magát a facebookon sem, és ami mocskot, szart el lehet képzelni, azt visszalapátolta az MSZP-re. Mivel magának a DK-nak is kényelmetlen volt ez a nyomulás, és nem választották meg kerületi elnöknek, megsértődött, és visszatalált az MSZP-hez. Azóta a már jól bevált szisztéma szerint működik. Vagyis a mocskot és a fekáliát most egykor rajongásig szeretett vezérére és annak pártjára lapátolja. Ő lett a DK és a DK-val való összefogás legnagyobb ellenzője. Szegény MSZP……

Nem késett soká a DK rajongók viszontválasza, ami az alábbi oldalban csúcsosodott ki:

mszpstil

 

A DK rajongók viszontválasz oldalán nem találunk hasonló kis szélkakast, mint az MSZP-nél, de itt sem piskóták a főmegmondók.

És egyik pártban sincs egy felelősen gondolkodó „politikus” aki legalább megpróbálna gátat szabni párttársai ámokfutásának.

Summa summarum: a jelenlegi helyzet egyszerre elkeserítő és mulatságos. Egyre szaporodnak azok az érvek, hogy jövőre miért ne menjek el szavazni. Vagy ha el is megyek, akkor kikre ne szavazzak.

 


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Cicaharc a Facebookon. MSZP vs DK fanok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük