Egy vasárnap a Ligetvédőkkel. Legyél te is Ligetvédő!

A Városliget barátai és a Ligetvédők vasárnap sem hagyták magukra a kivágásra ítélt fákat. Az állandó aktivistákon kívül rengetegen voltak kíváncsiak az értelmetlen pusztításra, szinte “egymásnak adták a kilincset”.

A gyerekek rajzolhattak, és aki szeretett volna az tollaslabdázhatott is. Volt kávé, üdítő, ásványvíz, és finom pogácsák, sütemények. Délután,  Nyáry Krisztián írásának felolvasásával kezdődő program keretében  több író és költő is bemutatta művét, melyeknek témája főleg a természettel volt kapcsolatban.

Ha te sem értesz egyet a Városliget átalakításával, a gyönyörű és egészséges fák kiirtásával, kattints a Ligetvédők és a Városliget barátai Facebook oldalára és lájkold! Mind a két oldalon percre pontos információkhoz juthatsz, hogy jelenleg hogy áll a fákért vívott harc. És ha időd engedi, menj ki személyesen is, és írd alá a petíciót . Jelenléteddel ha csak egy rövid időre is, de erősítsd a védőket!

 

A képre kattintva galéria nyílik.

« A 67 »

 

Ha tetszett a bejegyzésünk oszd meg, és lájkold oldalunkat a Facebookon, vagy kövess minket a Twitteren, hogy ne maradj le írásainkról!


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk, Poli
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük