Elgurult a gyógyszer? Nem, ez csak a DK stílus.

Végéhez közeledik Dunaújvárosban a kampány, a megüresedett önkormányzati képviselőségért. A Demokratikus Koalíció jelöltje, Dr. Huszti Zsolt sikeresen átvette és elsajátította a DK kommunikátorának és hű csatlósának a retorikáját. Azt már megszokhattuk, hogy a Gréczy-Mandula duó száján folyamatosan ömlik ki a szar. Na, ezt már sikerült Husztinak is abszolválnia. Ha valaki esetleg nem tudná ki az a Mandula, annak röviden: Mandula Viktor egykori szebb napokat látott újságíró az egyik „szellemi” atyja és szerzője a DK Kuruc-infójának, a Nyugati Fénynek. Természetesen szigorúan név nélkül. Gréczyt meg azt hiszem nem kell bemutatni.

Visszatérve a dunaújvárosi DK kampányra, Huszti Zsolt ma emelte e tétet, és az alábbi képet posztolta a Facebookon:

huszti

Vagyis Huszti és a DK szerint Dunaújvárosban a munkahelyeket az MSZP-től kell megvédeni. Sőt! Azt is megmagyarázza, miért nem állt be, a tök esélytelen ismeretlen volt LMP-s és a DK mögé az MSZP.

huszti2

huszti3

Hogy jön ide az LMP?

A 2010-es országgyűlési választásokon, Huszti az LMP jelöltjeként indult. Természetesen nem Dunaújvárosban, hanem Tolna-megye 2. választókörzetében, Paks-Dunaföldváron. Akkor az a területet vallotta otthonának, és az LMP-ben látta, természetesen önmaga mellett, az ország megmentőjét.

„Mezőföldiként gyerekkorom óta erősen kötődöm a térséghez, melynek kiegyensúlyozott fejlő- déséért tenni szeretnék. Bízom abban, hogy sikerül megfelelő alternatívát nyújtani a kötélhúzó politikába belefáradt lakosság számára……….Polgári természetőrként és zöldszervezetek tagjaként a fenntartható fejlődés és a reális zöld fejlesztések elkö- telezett híve vagyok. A Lehet Más a Politika párt megfelelő alternatívát kínálhat számunkra a jelenlegi, nem túl előremutató helyzetből.”

huszti7

Akkor még a természetért és zöld fejlesztésekért harcolt, ma már a Vasmű és az acélgyártás jelenti a fő prioritást. És természetesen a DK.

„– Miért pont a DK?
– Mert haladó, nemzeti célokért küzdő, ugyanakkor az európai értékek mentén szerveződő párt a Demokratikus Koalíció………Mivel tervekkel és programokkal a többi párt nem jelenik meg, ezért szerintem ez az egyetlen jó megoldás. És ahogy a DK egy jó, működő, vállalható országot szeretne, úgy kívánom ugyanezt kicsiben..”

Olyannyira, hogy már megvan a Sokak Magyarországa mintájára a Sokak Dunaújvárosa program is. Nem kisebb tervekkel, mint:

huszti10

Mintha legalább polgármestert vagy miniszterelnököt választanának, és Huszti e posztok valamelyikére készülne, és nem egy abszolút Fideszes többségű képviselőtestület egy helyére. Ezzel hülyítik, a híveket, és talán saját magukat is.  Ez a komplex programcsomag kísértetiesen hasonlít Huszti főnöke, Tere-Feri valamelyik agymenésére. Biztosan mindenki emlékszik a heti két-három alkalommal bedobott „reformokra”, amelyekből természetesen egy sem valósult meg.

Az egész ember és a pártja legalább annyira hazug, mint a plakátjuk.

huszti9

„A baloldali jelölt”  Hogy egy őszödi klasszikust idézzek, „lófaszt mama!”

A baloldali jelölt az Selyem József, az MSZP jelöltje. Ugyanis a választáson induló pártok közül, egyetlen egy baloldali. Az pedig az MSZP. A DK egy neoliberális gittegylet, egy máshol megbukott vagy kirúgott tehetségtelen politikusok keveréke, akiket maga a nagyvezér válogatott össze. Már a nevük is egy óriási kamu. Hisz a párt felépítését és működését tekintve egyáltalán nem demokratikus, és a kutya sem lépett még velük koalícióra. Bár lehet, hogy a koalíció szó azt jelenti, hogy összeverődött egy rakás levitézlett volt MDF, SZDSZ és MSZP tag. De erről majd bővebben, egy másik írásban.

Szóval ez az igazi arca Husztinak és a DK-nak. Hazudnak, mocskolódnak reggel, délben, este. Meglepődtünk? Nem!

A szektatagok egyike-másikát meg inkább az MSZP legyőzése hajtja.

huszti8

Arra azért kíváncsi leszek, hogy ha Huszti vasárnap felszáll a szopórollerre, vajon utána is pökhendi és arrogáns módon törölni fogja a neki nem tetsző hozzászólásokat. Csak úgy „demokratikusan”. És legközelebb hol és melyik párt színeiben fog indulni?

 


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Elgurult a gyógyszer? Nem, ez csak a DK stílus.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük