Ezt érdemeljük! (dr)Schmitt for president!

Nem vagyunk észak-amerikaiak, mert nem tudjuk mi a szabadság és a demokrácia. Nem vagyunk ázsiaiak, mert nem vagyunk szorgosak, összetartók, és alázatosak. Nem vagyunk balkániak, hogy bátrak, tökösek legyünk és harcoljunk bárki ellen. Nem vagyunk sem latin, sem dél-amerikaiak, hogy felhőtlenül táncoljunk, focizzunk, nevetgéljünk, heverésszünk, szeretkezzünk és magasról tojjunk minden másra. Nem vagyunk európaiak, mert ahhoz műveletlenek és bunkók vagyunk. Nem hiszünk a szorgos munkában, sem az egyéni sem a kollektív felelősségvállalásban. Olyanok vagyunk, mint ez az ország, és mindenkori vezetői. Semmi ország semmi polgárai vagyunk.

Semmi országban, ha valaki szemrebbenés nélkül tud hazudni, és elég korrupt máris helye van a politikában. Ha sokat tud lopni, máris nagyszerű menedzser, milliárdos. Ha csak kicsit lop, akkor lúzer, börtönbe vele. Ha valaki lelkesen, gerinc nélkül kiszolgál minden politikai rendszert, fényesre nyalja az éppen regnáló hatalom fenekét, máris doktor, ál(l)amelnök lesz belőle. Semmi országban pont az a párt kommunistázik lelkesen, akinek tagjai között több a volt MSZMP vezető, volt MSZMP tag és volt besúgó, mint az MSZMP utódpártjában, az MSZP-ben.  A „fiatal” politikusok nagy része nem dolgozott egy percet sem, nemhogy a versenyszférában, de máshol sem. Mégis nagy részük mára többszörös milliomos. Semmi országban, egy pincérnőből lett szenátor védi meg a nyugdíjakat azoktól, akik arra egyszer jogosultak lesznek. Nehogy már megkapják! Jobb helyen lesz az Simicskánál és Nyergesnél, semmi ország igazi irányítóinál. Semmi országban egy maréknyi díszcigány mondja meg, hogy mi a jó a cigányoknak, anélkül, hogy ezt tőlük megkérdeznék. Ők csak rotálódnak a hatalommal, egyszer fent, egyszer lent, tömik a zsebüket, a putri lakó meg le van ejtve.

Semmi országban a „civil” ellenzék vezetői a pénzgyűjtésen kívül semmit nem tudnak felmutatni, bár lehet nem is akarnak. Ahogy elszámolni sem a begyűjtött pénzekkel. Viszont itt ebből is meg lehet élni, és egy kis szerencsével majd közelebb lesz a húsosfazék is. Ezek a jövő önjelölt vezetői, politikusai. Pont olyanok, mint akik ellen „harcolnak”.

Ha tiltakozni kell, vagy kellene bármi ellen, nyomunk egy lájkot, aztán csendben otthon maradunk, és tv-n vagy az interneten nézzük a „forradalmat”. Aki pedig harcolna, tiltakozna, még ha azt nem is filozofikus gondolatokkal teszi, azt megpróbálják ellehetetleníteni, visszafogni. Lásd Tóth Imre munkanélküli olvasztár vs MSZP.

Sehol a világon nincs annyi rettegő, mindenben és mindenkiben antiszemitát, rasszistát látó (ál)liberális mint itt, a semmi közepén. Mert ez most nagy divat. Aki kimarad a rettegésből, a nácizásból, az már nem is lehet más, csak ő maga is náci.

Sehol a világon nincs ennyi állkatolikus és állhívő, mint itt. Mert ez is divat.

Sehol a világon nem volt még annyi partizán a II. világháború után, mint itt. Mert ez akkor volt divat. Majd a „rendszerváltás” után, mindenki 56-os hős forradalmárrá lett, és a kommunizmus bomlasztója. A szerint épp hol tengette sivár napjait a szörnyű negyven év alatt, vagy kívülről, vagy belülről bomlasztotta a rendszert.

És még sorolhatnám napestig.

Hát ezek után ki a fenét érdekel, ha egy gerinctelen senki semmi ország köztársasági elnöke? Nekünk ez jutott. Ezt sikerült kitermelni a véget nem érő szájtépéssel, a széthúzással. Nem csak (dr)Pali bácsi, és nem csak Orbán Viktor hozza szégyenbe hazánkat, hanem saját magunk.

Természetesen minden tiszteletem a kivételeknek! Annak a nagyon kis százaléknak. Illetve, akinek nem inge………..


Kategória: Poli | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük