Facebook lájkolásért fegyelmi? “Virág (Mártai) elvtárs, de ez az ítélet!”

„Éppen a múlt héten készült el és ma terveztük kiadni a közösségi oldalak használatára vonatkozó „Facebook-szabályzatunkat”, amelyben egyértelműen leírjuk a betegellátással összefüggő adatok kezelésére vonatkozó szigorú szabályokat. A szabályzatnak másfél hónappal ezelőtt láttunk neki, és azért volt rá szükség, mert korábban is előfordult, hogy például balesetekről készült képek kerültek fel a világhálóra, amelyen rendszám volt látható.” Nyilatkozta Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője idén januárban.

Információink szerint ez a „Facebook szabályzat” olyan jól sikerült, hogy az óta repkednek a fegyelmik, már akkor is, ha valaki pusztán lájkol egy olyan posztot, ami nem éppen az OMSZ menedzsmentet dicséri. Ha pedig esetleg leírja véleményét is, és ez ellentétes a vezetők véleményével, akkor száz százalékig biztos az írásbeli figyelmeztetés. Természetesen nem Győrfi úr és nem a vezetők böngészik személyesen a Facebookot. Állítólag erre találtak és hadra is fogtak a vezetéshez maximálisan lojális embereket.

https://youtu.be/5o9jx7koibA

A fent leírtak alátámasztására természetesen birtokunkban vannak konkrét bejegyzések és nevek, akik fegyelmit kaptak ezekért a bejegyzésekért.  Sőt kötelezték arra is őket, hogy a bejegyzést töröljék. Mivel ezek a személyek még mindig az OMSZ-nál dolgoznak, az ő védelmükben ezeket a bejegyzéseket nem hozzuk nyilvánosságra. Természetesen egyik poszt sem a betegellátással összefüggő adatokról szólt, sokkal inkább a jelenlegi vezetésről.

Egyenlőre legyen elég egy üzenetből és posztból  kiemelt mondat:

„Az OMSz-tól már senki nem mer lájkolni sem, nemhogy reagálni bármi céggel kapcsolatos dologra, mert állatira figyelik. Most osztottak ki 5 fegyelmit, amiről csak én tudok Facebook miatt!  Az Irányításról a ………. figyeli és jelenti a nekik nem tetszőeket…Hánynom kell! Csak Ti tehetitek ezt meg, mi csak nézelődhetünk…sajnos…”

„A férjem is most kapott, mert leírta a szimpla véleményét.. Gusztustalan és nevetséges az egész,de azt hiszem a demokrácia tényleg megdöglött ebben az országban.”

Hát kérem, ezek mennek  az OMSZ-ál mostanában.

 


A bejegyzés kategóriája: OMSZ, Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük