Fekete György: “Napok óta utaznak gondolataim a Digitális Univerzumban,”.FAKE

UPDATE:

Az internetes napló fake, egy médiahack. Pedig nyelvezete, szellemisége alapján lehetne igazi is. Bárki készítette ügyes volt!

“Tisztelt Uram!

Szíves érdeklődését megköszönve kérésére közöljük, hogy az Ön által észrevételezett úgynevezett „napló” nem a Magyar Művészeti Akadémia elnökének feljegyzéseit tartalmazza. Röviden: hamisítvány.

Tisztelettel köszöntöm: Juhász Judit

Juhász Judit

 

sajtófőnök, osztályvezető
Sajtó és Kommunikációs Osztály”

Ettől függetlenül a Fidesz káderpolitikájára és fekete György  Aczéllal való összehasonlítására vonatkozó véleményünket fent tartjuk.

_____________________________________________________________________________________________

Aki azt mondja, hogy a világháló kezd unalmassá válni, az hazudik. Minden nap talál valami újat, izgalmasat rajta az ember. Például:

Fekete György (belsőépítész) a Magyar Művészeti Akadémia elnöke internetes napló írásába kezdett.

„A keresztény haladás és a konzervatív megújulás jegyében kihasználom ezt a kommunikációs formát is, hogy erkölcsről, nemzetről, kereszténységről szóljak az emberekhez.”

Pontosabban annak diktálásába, mert mint írja, jómaga irtózik a számítógépektől. Segítsége, hű társa az elektronikus birodalomban nem más, mint Sándor. „Most, hogy naponta többször is diktálom számára gondolataimat, Sándorban felfedeztem a büszke, ám mégis alázatos embert, ki képes arra, hogy megértse, és közvetítse a legnagyobb eszméket is.
Elnézem e huszonéves, csöndes fiú orcáját, amint gépezete fölé görnyed, és megérint, mily csodálatos adománya az Égieknek az alázat. Sándor halovány mosolya, mely ezen sorok diktálása közben tűnik fel, aranysugár napjaimban, melyet felemészt a pénz és érdek Molochja elleni küzdésem. De a megnyugvást jelentő gondolat csak röpke pihenő. Folytatnom kell a harcom, míg a kultúra aranykelyhét ki nem csavarom az idegen kezek görcsös öleléséből.”

De Sándor bemutatásán kívül, még megannyi érdekes olvasmányra lelhetünk itt. Például kiderül, hogy szegény presbiterünk éjjel arról álmodik, vajon beperelje-e az Index riporterét, vagy sem.

„Sokszor eszembe jut, tegnap éjjel is erről álmodtam, hogy vajon perképes-e, hogy az Index nevű internetes magazin faragatlan riportere Aczél Györgyhöz próbált engem hasonlítani. Beszélni fogok erről holnap az ügyvédeimmel. Egy megfelelően hazaszerető, nemzeti érzelmű bíróság, Isten segedelmével, könnyen elképzelhető, hogy nekem adna igazat.”

 

Továbbá megtudhatjuk, hogy a magyar művészeti élet irányítója mennyire örül annak, hogy kirúgták Bátyai Edinát.

„Nagy örömmel hallottam, hogy felmentették a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóját. Gratulálok a szegedi Fidesz-frakciónak!”

Számomra megdöbbentő, hogy a Fidesznek mennyire nincsenek értelmiségi káderei. Az oktatást odaadták az önállóan indulni sem merő, gyakorlatilag tagsággal, szavazóbázissal nem rendelkező KDNP-nek, a művészeteket pedig egy volt MDF-es, KDNP-s belsőépítésznek.  Valóban méltatlan ezt az embert Aczél Györgyhöz hasonlítani. Épp ezért én Aczél György rokonai helyében beperelném az Indexet.

 

Jövő januártól vajon a Műcsarnok is hozni fogja azt a szintet és látogató/néző számot, mint Dörner  György színháza? Minden esetre a törzsgárda már itt is megvan: És van még egy jó hírem ma estére, a Gój Motorosok Egyesülete már jelezte, hogy mindahányan tiszteletüket teszik az első januári megnyitón. Megkeresem Csizmadia Lászlót is, aki a civil Békemeneteket szervezi, logikus lenne, hogy a hasonlóan gondolkodó szervezetek együttműködjenek.”

Mindennek tetejében még az is kiderül, kedves belsőépítész presbiterünknek nem elég a kormány által adott 2,5 milliárd költőpénz. Mert kérem, Fekete György internetes naplójában tarhál: „Csak halkan jegyzem meg, mert az ember csak szerényen kér, hogy anyagilag is hozzájárulhatnak Akadémiánk munkájához az OTP ………. számlaszámra történő pénzátutalással.” 

Ezúton kérek minden nemzeti érzelmű hazafit, utaljon minél több pénzt, ha másra nem, jó lesz az majd az akadémiai elnök úrnak nyelvtanfolyamra.   „Nem csak kiváló festő, zenei munkássága is figyelemre méltó ennek a fiatalembernek! A szöveget ugyan nem értem (sajnos nem magyarul van) de a muzsikán keresztül szinte szavak nélkül is árad belőle a mondanivaló.”

 

 


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk, Legalja
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Fekete György: “Napok óta utaznak gondolataim a Digitális Univerzumban,”.FAKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük