Fiatal szocialisták? Csalódás. Ezeket inkább soha.

Drága jó MSZP-s „ifjú elvtársak” kőkeményen védik egymást. Amikor szóvá mertem tenni, hogy az általuk létrehozott „Hajrá MSZP!” Facebook csoportban egy kissé ellentmondanak a demokráciának, és az egyikőjük által működtetett weboldal egy kalap szar, a posztom tíz percet élt meg, utána törölték, és én is úgy repültem a csoportból, mint a pinty.

Bár maga  ez a Facebook csoport nem reprezentálja az MSZP-t magát, de azért mégis MSZP, Societas tagok hozták létre.

Remélem, ha egyszer kormányváltás lesz, ezek az emberek, a hős ifjúszocialisták a büdös életbe nem kerülnek a hatalom közelébe.

A számukra rettentően sértő bejegyzésem:

“Szomorúan vettem észre, hogy…………….. mindenféle értesítés nélkül, anélkül, hogy legalább közöltétek volna vele, kidobtátok a csoportból.

Szegénynek nagy a bűne. Kritizálni merte több hozzászólásában a fénysebesség.hu írásait. Főleg azt, hogy az időnként bugyuta írásokat, illetve a szenzációhajhász, lájkvadász címekkel ellátott cikkeket soha, senki nem írja alá. Gondolom ez nem tetszett az oldal tulajdonosának, és bár ő maga nem admin a csoportban, de biztosan volt ráhatása arra, hogy …….. így simán kidobjátok.

Akkor tegyük tisztába a dolgokat. A Fénysebesség című oldal tulajdonosa, ha még senki nem nézett volna utána, egy kedves csoporttársunk Kelemen László. A Societas oszlopos tagja, az MSZP Ferencvárosi Szervezetének elnökségi tagja. Mivel ő a weboldal tulajdonos, gondolom a cikkeket is ő írja. Mondom, gondolom. Mert soha egy írás sincs aláírva.

Hasonló oldal, blog, már létezik. Igaz az a DK Kuruc infója, a Nyugati Fény blog, amiből mostanában már hírportált is csináltak. Az van, az kell a DK hívőinek, mint egy falat kenyér. Ott ugyan ez a szitu. Ha beírod, hogy amit írnak az ténylegesen nem igaz, akkor simán kitiltanak mindenhonnan.

 De kérdezem, kell az MSZP szimpatizánsoknak, MSZP tagoknak egy hasonló oldal? Egy olyan oldal, ami ugyan olyan eszközökkel operál? Lájkvadász címek, amiknek semmi köze a tényleges tartalomhoz. Vagy hazug tartalmak? Lásd, „több ezer ember tüntetett a nyugatinál”.  De hát, ha valakinek tetszik, olvassa, hirdesse, semmi gond. Viszont ha valaki kritikával él, azt illik elviselni.  Nem szaladni a csoport adminhoz, a Societas elnökéhez, Torzsa Sándorhoz, hogy ugyan dobja már ki a csoportból ezt a …………….., mert nagyon zavaró, amiket írogat. Ahhoz a Torzsa Sándorhoz, aki amúgy egy kamugreggel (Nagy Csaba) alapította a csoportot.

Drága elvtársak! Kedves Kelemen elvtárs! Tessék felvállalni azt, amit létrehoznak! Mert nem abban van a nagy művészet, hogy megjelentessen egy „cikket”, hanem abban, hogy a nevét is adja hozzá!

Ennek a csoportnak van 2814 tagja, jelenleg, posztolásom pillanatában. Bár gondolom, rövid időn belül ez a szám ismét egyel, csökken. Az aktív felhasználók száma nem éri el a százat sem. Kérdezem, miért kell ezt a száz embert hülyeségekkel tömni?

A másik, ami egy kissé csípi a szemem, hogy kik azok, akik folyamatosan osztják az észt, és lehurrognak mindenkit. Olyanok keménykednek a tagokkal, és magyarázzák meg, hogy amit a kedves tag gondol, az hülyeség, akik semmivel sem különbek náluk. Olyanok, akiket úgymond alanyi jogon, a saját személye miatt még soha semminek nem választottak meg. Még egy sima önkormányzati képviselőnek sem. Azaz gyakorlatilag egy nagy lóf@szt sem tett le az asztalra. Listás lovagok. De úgy gondolják, mert az MSZP-n belül akármilyen pozíciót sikerült fogniuk, ők a mindentudók, és ezzel felhatalmazva érzik magukat arra, hogy itt mindenkit kioktassanak. Kivéve Török Zsoltot, mert ő már nyert választást, illetve tudom, hogy szokott ide írni. Látni nem látom, mert két-három évvel ezelőtt, a Szanyi Tibi oldalán vitatkoztunk, és ő roppant karakán módon úgy zárta le a vitát, hogy simán letiltott. Mondjuk, nem hiányzik, bennem ezért semmi sértődés nincs. Levontam a tanulságot.

Nem gondolom, hogy ez lenne a szimpatizánsok, vagy a tagok megtartásának a legjobb módja.

No. Akkor ezek után lehet engem is kidobni a csoportból, mert ugye az sokkal egyszerűbb, mint lepést váltani. Nem fogok sírva fakadni, kinőtem már ebből. Ettől függetlenül a saját kerületemben ugyan úgy talpalok, és talpalni fogok, akkor, amikor kell. Amikor kampány vagy bármilyen más alkalom van, és szükség van a munkámra, vagy amíg nem veszik el a tagsági kártyámat.

Mert Bástya elvtárs is megmondta: „szerénység elvtársak!”. Ezt javasolnám én is , egy-két kedves csoporttársnak, és adminnak.

Benkovics József, MSZP tag”

 

Hát, szar ügy ha valaki leírja a véleményét, és akinek szól az csak sunnyogni, alakoskodni tud. Még az a szerencse, hogy tudom, nem ezek a jóemberek alkotják az MSZP gerincét, na de kérem akkor is! Hát miért kellene nekem egy olyan pártra szavazni, amiben ilyen minőségű emberek vállalhatnak bármi szerepet? Még akkor is, ha teszem azt tagja vagyok ennek a pártnak.

Egyre inkább erősödik bennem az az érzés, hogy igenis a civil szervezeteké a jövő.

Ajánlom Kelemen, és Torzsa úr figyelmébe, én vállalom a nevemet!

 


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük