Gyurcsányt védelmezők csapata, avagy blogunk új kategóriája:legalja

Az elmúlt huszonnégy órában gőzerővel beindultak Gyurcsány Ferenc rajongói, és ontják magukból a blog és facebook bejegyzéseket. Ez természetes, hisz rajongásuk tárgyát minden rendelkezésre álló erővel tisztára kell mosni. Mondhatnánk, ugyan azt csinálják, mint a másik oldal csinálta Schmitt plágium ügyénél, de akkor nem mondanánk igazat. Hiszen a jobb oldali médiában több olyan írás is megjelent, mely nem éppen Schmitt Pál mellett érvelt, és felszólította a lemondásra. A Demokratikus Koalícióból és a hozzájuk közel állók oldalán a realitásérzet, az önmérséklet teljességgel hiányzik. Egyre vadabb, néhol kimondottan szórakoztató írások születnek, tovább erodálva a baloldalhoz közel állók táborát.

Gréczy Zsolt hozza szokásos formáját, nincs min meglepődnünk:

https://greczy.blog.hu/2012/04/30/a_szakdolgozat_es_a_hianyzo_bizonyitekok

Mint ahogy semmi meglepő nincs Bartus László írásában, az Amerikai Népszavában, hacsak nem az, hogy a Gyurcsány szakdolgozat ügyének kapcsán ír a politikai riválisok kiiktatásáról, de még előjön Simicska is, meg az öreg isten tudja mennyi sületlenség. De ez a mondat mindent üt: „A Gestapo-t ezúttal kormánypárti médiának nevezik, és ezek felhajtották, majd ellopták a gyűlölt ellenfél, Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát.”

https://nepszava.com/2012/04/velemeny/bartus-laszlo-plagium.html

Természetesen a  DK sem szeretne lemaradni, és előáll a szenzációs felfedezéssel, szabadjára engedve mindenki fantáziáját, egy újabb összeesküvés elmélethez: „Hát nem különös? Eltűnik két szakdolgozat, és aki felelős az őrzésért és a hitelességért, egy pécsi fideszes képviselő: Lengvárszky Attilla”  Akkor most hogy van ez? Ha nem a Gestaponak nevezett kormánypárti média, akkor Lengvárszky Attila lopta el a szakdolgozatokat?

https://demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/2374-fideszes-kepviselo-a-pecsi-egyetem-oktatasi-igazgatoja-onnan-tunt-el-a-ket-szakdolgozat

De feltűnik még a régi SZDSZ-es net kommandós, aki mindig megmondja a tutit, Rózsa Misi is. Mivel már az SZDSZ gyakorlatilag nem létezik, úgy látszik ő is beállt Gréczy mögé, hátha leesik valami, mint a régi szép időkben.

https://www.facebook.com/notes/r%C3%B3zsa-mih%C3%A1ly/szakdolgozatok/10150770340229494

A bejegyzések alatt található hozzászólások szót sem érdemelnek, azok ugyan olyan fanatizmust, elvakultságot, csőlátást sugároznak magukból, mintha épp Orbán Viktor oldalán járnánk. Egy valamit nem találtunk egyik oldalon, egyik bejegyzésben sem. Senki nem szeretné, ha Gyurcsány Ferenc bemutassa az otthonról „elkallódott” szakdolgozatot. Senki nem javasolja neki, Feri tisztázd magad! Mire ez a nagy erőlködés? Ha Gyurcsány kiállna és elmondaná második „szenvedélyes igazságbeszédét”, mi szerint huszonkét évesen volt jobb dolga, is mint szakdolgozatot írni. Lemásolta a sógorét és kész. Mi történne? Semmi. Hisz Gyurcsányt, mint embert, és mint politikust, nem a fiatalon elkövetett cselekedetei alapján ítéli meg senki. Azon kívül nem halna meg politikai értelemben sem, mert már régen halott. Egyszerűen nem tényező a mai politikai életben, még ha ő maga és rajongótábora azt hiszi, hogy az.

A gyöngyszemet a végére hagytam.  Mert ha minden kötél szakad, kit is támadjunk? Természetesen azt az embert, aki képes volt a szakdolgozatát saját maga elkészíteni. Aki nem volt hajlandó az egykori sógor kedvéért hazudozni. Igen, Rozs Szabolcsról van szó. A magát újságírónak valló, Gyurcsány rajongó blog szerző, ilyen-olyan ismerősöktől összeszedett pletykák alapján felállított egy kérdéssort. Az, hogy a kérdéseknek semmi köze imádott vezére szakdolgozatához, hanem sokkal inkább hivatottak lejáratni Rozs Szabolcsot ne zavarjon senkit, hisz jól láthatóan ez a tény a szerzőt sem zavarta. Nem is volt más szándéka. Őt aztán nem érdekli a szakdolgozat. Mivel a kérdéseire választ Rozs Szabolcstól nem kapott, ő saját maga költ hozzá „összegzés” gyanánt válaszokat. Ez már tényleg a legalja. És ez az etikátlan mocsok tárt karokra talál a Demokratikus Koalícióban.

https://kistiger.freeblog.hu/archives/2012/04/30/Rozs_nem_OK/

A szerző nyugodtan kirakhatja saját fotóját is blogja jobb oldalára, közvetlen Böröcz Istváné alá.

Az ügyben az MSZP a mai napig nem szólalt meg. Úgy látszik, vannak józanul gondolkodók is a demokratikus baloldalon.

 


Kategória: Legalja, Poli | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük