Hírhamisítás, ami nem a kormányközeli médiában jelent meg. Vagy inkább bohózat?

„Több ezres tömeg tüntetett a 3-as metró felújításért az MSZP tüntetésén” harsogja címlapján a Fénysebesség.hu

Hát egy lófaszt, mama!

Mi szükség van erre? Álhírek gyártására, hírhamisításra ott a szép számú kormánypárti média. A résztvevők számának közlésére pedig ki lenne autentikusabb, mint Rákay (Kálmán) Philip.

Jó, értem én, hogy nagy a lelkesedés, fel kell tüzelni a tagságot és a szimpatizánsokat. De nem kell ilyen durva túlzásokba esni.

Aki nem vett részt az eseményen, de már életében legalább egyszer járt a Nyugati téri aluljáróban, az a cikket olvasva néz, mint hal a szatyorban. Ha valóban több ezer ember vett volna részt a tüntetésen, ami leginkább egy sajtótájékoztató volt, akkor bizony ott leállt volna az élet, és Trump beiktatás ide, Trump beiktatás oda, biztosan belefért volna valamelyik médiába. Ha ott szorong több ezer ember, akkor nem grasszálnak ott a járókelők a lépcsőn fel és le, a sajtótájékoztató alatt.

ATV Live: Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatója

Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatót tart a Nyugati téri aluljáróban a 3-as metró állapotáról. Felszólal még Horváth Csaba a Fővárosi MSZP képviselői csoport vezetője és Bihal Dávid az MSZP fővárosi elnökségi tagja

Közzétette: atv.hu – 2017. január 20., péntek

Az egyébként a Facebookon meghirdetett eseményre kemény 95 (!) ember jelezte, hogy ott lesz. Bár a szokott séma szerint ennek a számnak általában csak a fele, jó esetben háromnegyede szokott elmenni, ez esetben egy kicsit többen, talán 150-en is ott voltak. Nem több ezren!

De most komolyan! Aki leírta ezt a marhaságot, az egyáltalán szokott gondolkodni? Hát jó uram! Készültek fényképek, videofelvételek. Hol az ördögbe van az a több ezer ember?

Az MSZP-nek el kellene már felejteni azt a koreográfiát, hogy lép egyet előre, aztán nekifutásból tökön rúgja saját magát. Hogy mi köze van a cikkhez az MSZP-nek? Csak annyi, hogy a Fénysebesség.hu tulajdonosa egy MSZP politikus, több szervezet elnökségi tagja. Bár kilétét igyekszik eltitkolni, mert az oldalon eddig megjelent cikkek mind névtelenül jelentek meg.

„Szerkesztő” úr! Idézek öntől:

„Beszéljünk a valóságról, a valódi Magyarország valódi problémáiról. Én ebben hiszek, e-szerint politizálok.”

Tessék a valóságról beszélni, tudósítani! Úgy hitelesebb lesz. Szerintem.

 

FRISSÍTÉS! (2017.01.21.) 

Az éjszaka folyamán átírták a több ezer embert több százra. Sőt, az oldalon sablon csere is volt. Új színek, új dizájn. Ez is egyfajta módja a helyesbítésnek. Bár azért nem sikerült mindent eltüntetni.

 


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük