Kabd be Laca! Üzente Toroczkai Kövérnek a Képviselői Irodaházból.

“Kapd be “KISZ” Laca!”

Ezt üzente a házmesternek házelnöknek Toroczkai László, aki minden tiltás ellenére bejutott a Képviselői Irodaházba, és a Fidesz képviselő csoportjának  irodája előtt parádézott.

tor (1)

 

„S, ha már a szánalomnál tartunk, hadd reagáljak én is arra, hogy Kövér László a komplexusos házelnök kicsinyes bosszútól hajtva kitiltotta a Jobbik összes munkatársát, szakértőjét és külsős vendégeit a parlamentből és a Képviselői Irodaházból. Nos, az InfóRádió helytelenül állította a mai hírekben, hogy ez első ízben történt meg, hiszen én már nagyon régóta ki lettem tiltva, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. Indoklás azóta sincs.

A feljelentésemet, amelyet az ügyészségen tettem annak idején Kövér László ellen hivatali visszaélés miatt, a Fidesz vállalati jogászának nevezett főügyész emberei elutasították. Ettől kapott igazán vérszemet Kövér, s most már minden jobbikos belépőkártyát letiltott.

Mindezek után nem maradt más hátra, ha már Budapesten voltam, megmutattam, hogy én a tiltás ellenére is be tudok jutni a Képviselői Irodaházba, s a Fidesz frakciójának irodája előtt állva üzenek Kövér Lászlónak. Lehet nyomozni, találgatni, hogyan jutottam be. Annyit elárulok, hogy ez is lúdasmatyisan sikerült, de ezúttal itthon hagytam az álbajuszomat.”

Mindezek után felmerül a kérdés: Egyáltalán őrzi valaki azt a fránya irodaházat, aki a házmester, tömbmegbízott házelnök utasításait végre tudja hajtani?


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük