Más sem bírja a kritikát, nem csak Papcsák. Mérjetek egyenlő mércével!

Az elmúlt hétvége egyik negatív híre volt, hogy Papcsák Ferenc feljelentett a Népszava és a Hír24 kommentelőit. Az esettel bőven foglalkozott a blogszféra,  különböző facebook csoportok, melynek létrehozói és tagjai egymás után tolták az üzenőfalra negatív véleményüket.

Természetesen igazuk van. Azonban felhívnám a szólás és sajtószabadságot, a tisztességes közmédiát féltők figyelmét arra, hogy Papcsák úr esete nem egyedi.

Ugyanis 2008-ban volt egy MSZP-s képviselő, név szerint Fetser János, aki szintén hasonló módon járt el azokkal a kommentelőkkel szemben, akik róla negatív tartalmú bejegyzést írtak. Sőt a képviselő úr még Draskovics Tibor igazságügyi miniszternél egy állítólagos joghézag kiküszöbölésére is tett javaslatot, hogy a gaz kommentelőket büntethessék.

Fetser képviselő úr esete nem kapott akkora viszhangot, nem volt tele vele a blogszféra. A facebookon akkor még nem lehetett picsogni, mert a magyar változat egy-két héttel később (2008. november 26- ) kezdett csak el működni. Az esetről alig található blogbejegyzés. Ami viszont található az a Vastagbőr bejegyzése, ami igen csak ütős.

De Fetser képviselő úr igen szorgalmas ember, és 2011-ben ismét feljelentett egy kommentelőt.                                                                                                                        Na kérem. Akkor már bőven volt facebook. Volt Fidesz kormány, sajtó és szólásszabadság sárba tiprása. De nem volt hiszti Fetser úr ismételt feljelentése miatt.

Kedves harcosok, rettegők, sztrájkolók és féltők! Harcotok sokkal hitelesebb lenne, ha egyenlő mércével mérnétek a bírálatot. Ha minden tróger a szégyenfalra kerülne,függetlenül attól, hogy jobb vagy baloldali.

Papcsák és Fetser úrnak csak annyit: „aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha megb….ák!


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük