Még egyszer és utoljára a név nélküli és fiktív sz@rkavarókról.

Igazság szerint nem akartam többet foglalkozni azzal a témával, amiről tegnap írtam, de úgy érzem Kelemen László és Nagy Csaba, azaz, Torzsa Sándor rádobott egy lapáttal.  Mindezt természetesen úgy, hogy reagálni nem tudok, sőt nem is látom, mit irkálnak, hisz kidobtak.

Tegnapi posztom szerintük tele van hazugsággal, személyeskedéssel. No fene! A kritika mióta személyeskedés? És hol a hazugság?

Ezt írtam: „Akkor tegyük tisztába a dolgokat. A Fénysebesség című oldal tulajdonosa, ha még senki nem nézett volna utána, egy kedves csoporttársunk Kelemen László. A Societas oszlopos tagja, az MSZP Ferencvárosi Szervezetének elnökségi tagja. Mivel ő a weboldal tulajdonos, gondolom a cikkeket is ő írja. Mondom, gondolom. Mert soha egy írás sincs aláírva.”

Bárki rákereshet-mert az internet nem áll meg a cicás képeknél és a kamu című szutyok cikkeknél- arra, hogy ki a fenysebesseg.hu domain tulajdonosa, ki regisztráltatta be.

Persze mondhatnánk sok Kelemen László él kishazánkban, miért pont a Societasos Kelemen lenne az. Talán még el is hinném, ha a kedves úr Facebook oldalán nem lennének kizárólag ennek az oldalnak a cikkei posztolva. A „Hajrá MSZP” csoportban szintúgy. Azzal követtem el a személyeskedést, hogy rámutattam, talán illene aláírni azokat a förmedvényeket, amit megjelentet? Azzal, hogy megkértem vállalja a nevét? Nem csak nekem csípte a szememet a sok szemét, még a saját oldalán is kap kritikát rendesen. Persze egyikre sem válaszol, úgy tesz mintha kívülálló lenne.

Aztán mi volt még a hazugság? Esetleg arra gondolnak a kedves urak, hogy lemertem írni, Nagy Csaba egy fiktív személy, egy kamureg, és Torzsa Sándor áll mögötte? Ezzel egyébként a csoportban lévő összes Societas tag, és még egy páran tisztában vannak. Neveket nem írok, de itt van például egy beszélgetésből egy részlet:

A tegnapi cikkem aljára, a kulcsszavak közé beírtam azt is, hogy „szar alakok”. A cikk a csoportból való szónélküli kidobásom után íródott, de Kelemen úr még azt is megmagyarázza, hogy azért kellett engem kitiltani, mert gyalázkodtam. Mert azt írtam egyik kulcsszónak, keresőszónak, hogy „szar alakok”. Sőt gyaláztam az MSZP-t is. Ez a magyarázat, nem hogy nevetségesre, de kínosra is sikeredett.

De hogy hol gyaláztam az MSZP-t az számomra továbbra is rejtély.

Az, hogy oda írtam keresőszónak az inkriminált kifejezést? Hát istenem. Azzal nem az MSZP-t gyaláztam, csupán kifejeztem mi a véleményem az olyan emberekről, akik nevüket nem vállalva, vagy kamuregek mögé bújva kavarják a fekáliát. Könyörgöm, nem Kelemen és Torzsa urakból áll kizárólag az MSZP! Ne próbálják már elterelni a saját ténykedésükről a figyelmet egy ilyen bődületes hazugsággal!

Az meg már mindennek a csimborasszója, hogy reggelre az fogad a Facebookon, hogy Torzsa Sándor bejelöl ismerősének. ? Hát ez már muhahahahahaha……

Röviden ennyi. Ezzel az üggyel és ezekkel az urakkal már így is többet foglalkoztam a kelleténél.. Nyugodtam írogassanak csak tovább a hátam mögött. De azért arra felhívnám a figyelmüket, nem mindenki szellemileg alul táplált, mint ahogy azt ők hiszik.

Kelemen úr! A kulcsszavakat kérem nézze meg!

 

 


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Még egyszer és utoljára a név nélküli és fiktív sz@rkavarókról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük