Még egyszer és utoljára a név nélküli és fiktív sz@rkavarókról.

Igazság szerint nem akartam többet foglalkozni azzal a témával, amiről tegnap írtam, de úgy érzem Kelemen László és Nagy Csaba, azaz, Torzsa Sándor rádobott egy lapáttal.  Mindezt természetesen úgy, hogy reagálni nem tudok, sőt nem is látom, mit irkálnak, hisz kidobtak.

Tegnapi posztom szerintük tele van hazugsággal, személyeskedéssel. No fene! A kritika mióta személyeskedés? És hol a hazugság?

Ezt írtam: „Akkor tegyük tisztába a dolgokat. A Fénysebesség című oldal tulajdonosa, ha még senki nem nézett volna utána, egy kedves csoporttársunk Kelemen László. A Societas oszlopos tagja, az MSZP Ferencvárosi Szervezetének elnökségi tagja. Mivel ő a weboldal tulajdonos, gondolom a cikkeket is ő írja. Mondom, gondolom. Mert soha egy írás sincs aláírva.”

Bárki rákereshet-mert az internet nem áll meg a cicás képeknél és a kamu című szutyok cikkeknél- arra, hogy ki a fenysebesseg.hu domain tulajdonosa, ki regisztráltatta be.

Persze mondhatnánk sok Kelemen László él kishazánkban, miért pont a Societasos Kelemen lenne az. Talán még el is hinném, ha a kedves úr Facebook oldalán nem lennének kizárólag ennek az oldalnak a cikkei posztolva. A „Hajrá MSZP” csoportban szintúgy. Azzal követtem el a személyeskedést, hogy rámutattam, talán illene aláírni azokat a förmedvényeket, amit megjelentet? Azzal, hogy megkértem vállalja a nevét? Nem csak nekem csípte a szememet a sok szemét, még a saját oldalán is kap kritikát rendesen. Persze egyikre sem válaszol, úgy tesz mintha kívülálló lenne.

Aztán mi volt még a hazugság? Esetleg arra gondolnak a kedves urak, hogy lemertem írni, Nagy Csaba egy fiktív személy, egy kamureg, és Torzsa Sándor áll mögötte? Ezzel egyébként a csoportban lévő összes Societas tag, és még egy páran tisztában vannak. Neveket nem írok, de itt van például egy beszélgetésből egy részlet:

A tegnapi cikkem aljára, a kulcsszavak közé beírtam azt is, hogy „szar alakok”. A cikk a csoportból való szónélküli kidobásom után íródott, de Kelemen úr még azt is megmagyarázza, hogy azért kellett engem kitiltani, mert gyalázkodtam. Mert azt írtam egyik kulcsszónak, keresőszónak, hogy „szar alakok”. Sőt gyaláztam az MSZP-t is. Ez a magyarázat, nem hogy nevetségesre, de kínosra is sikeredett.

De hogy hol gyaláztam az MSZP-t az számomra továbbra is rejtély.

Az, hogy oda írtam keresőszónak az inkriminált kifejezést? Hát istenem. Azzal nem az MSZP-t gyaláztam, csupán kifejeztem mi a véleményem az olyan emberekről, akik nevüket nem vállalva, vagy kamuregek mögé bújva kavarják a fekáliát. Könyörgöm, nem Kelemen és Torzsa urakból áll kizárólag az MSZP! Ne próbálják már elterelni a saját ténykedésükről a figyelmet egy ilyen bődületes hazugsággal!

Az meg már mindennek a csimborasszója, hogy reggelre az fogad a Facebookon, hogy Torzsa Sándor bejelöl ismerősének. ? Hát ez már muhahahahahaha……

Röviden ennyi. Ezzel az üggyel és ezekkel az urakkal már így is többet foglalkoztam a kelleténél.. Nyugodtam írogassanak csak tovább a hátam mögött. De azért arra felhívnám a figyelmüket, nem mindenki szellemileg alul táplált, mint ahogy azt ők hiszik.

Kelemen úr! A kulcsszavakat kérem nézze meg!

 

 


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Még egyszer és utoljára a név nélküli és fiktív sz@rkavarókról.

 1. Kelemen László szerint:

  Èrtèkelem a poènt! 🙂 Mivel szemèlyesen nem ismerjük egymást ès gondolom sok közös dolgunk nem lesz a jövőben ès bár hiába is ecsetelnèm hol tèved ès hogy mièrt tèvút amit most művel, így hát nem tehetek mást mint további jó munkát kívánok Önnek!

  Barátsággal:
  K.L.

  • Hasonló jókat kívánok. Végre egy írás amit aláírt. “tèvút amit most művel,” Mit? Mit művelek kedves fiatal barátom? Ha nem képes a nevét adni annak a weboldalnak, vagy blognak vagy akárminek is nevezzem amit ír és osztogat bőszen az nem tévút? Ha egy Societas elnök arra vetemedik, hogy nem saját nevén alapít egy MSZP-s csoportot az nem tévút? Ha a kritikákat nem képesek lenyelni, nem képesek rá válaszolni, ne adj isten vitatkozni, megindokolni, csak kizárni, letiltani, az nem tévút?
   Hallom nagy a tisztogatás a csoportban, és sokan lépkednek ki maguktól. Az azért elárul valamit, hogy jóval több azon hozzászólások száma, ami a kizártakat, minket támogat, mint a kamu Nagy Csabát.
   Az a tévút, ahogy maguk kedves fiatal úr viselkednek. Ahogy lenézik a tagokat, a szimpatizánsokat, mert meg vannak győződve arról, hogy önök találták fel a meleg vizet. Ahogy soha semmi egyéni eredményt el nem ért,egy barátom remekül megfogalmazta, úgynevezett 12%-os emberek oktatnak ki, döngölnek padlóba olyan embereket, akik értük is talpaltak, nem is keveset.
   Majd ha tetszenek egy árva választást nyerni egyéniben, és nem egymás között osztogatott posztokon trónolni, és onnan osztani az észt az alattvalóknak, na majd talán akkor lesz valami amire hivatkozhatnak. Talán. Van olyan elvtársam, aki egymás után négyszer nyert egyéniben országgyűlési képviselői választást. Ő még a tizedét sem merné megengedni magának annak amit önök művelnek.

   • Benkő Mária Anikó szerint:

    Teljesen egyetértek veled. S ha arra gondolok, miféle “elvszerű” középkorú MSZP-s tag válik belőlük, kiráz a hideg!( Magam is kiléptem tegnap önként a csoportból, miután írtam néhány sort hozzászólást. Feltételezem, nem sokáig hagyta a fent. pedig csupán kulturált hangnemű vélemény volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük