Meggyilkolni Orbán Viktort?

Ismét lecsapott az oknyomozó és tényfeltáró Hír Tv. és ezzel a hatásos címmel –Orbán Viktor meggyilkolására buzdít egy „DK-dolgozó” hozta le a sztorit, miszerint  egy DK-s aktivista két Facebook posztban azt írja, a kormányfő diktátor és fasiszta, ezért „el kell távolítani az élők sorából”

Azt nem tudom pontosan, hogy is működik a Hír Tv-nél, de ezek szerint valakinek csak az a dolga, hogy bújja a Facebookot, hátha talál valami „hírértékű” marhaságot.

gönczy2

gönczy3

Ha egy kicsit is alaposabban átnézték volna az oldal tulajdonosának idővonalát, könnyedén rájöhettek volna, hogy a jóember nem akar meggyilkolni senkit. Ő inkább egy mentálisan zavart, kezelésre szoruló feriszekta tag. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy tavalyi posztja:

gönzy

Említésre méltó még a szektatársai reakciója. A hír megjelenése óta, folyamatosan csökken az ismerősei száma. Több DK szimpatizáns csoportban provokációról írnak, és szegény szerencsétlen ferifant  provokatőrnek állítják be. Pedig aztán a derék ember keményen részt vett a kampányban, mint azt az oldalán található képek is bizonyítják. Tán még megvette a 3500 forintos, kék DK-s széldzsekit is. (Mert ugye az nem jár ingyen azoknak a talpas aktivistáknak, akik a belüket is kidolgozzák a kampányban) Egyetlen egy valaki állt ki mellette, azt írva, hogy biztos nagyon elkeseredett, és azért posztolta azt, amit.

10177481_688001311237246_3110805212036278426_n

Attól függetlenül, hogy manusnál biztosan van némi toronyhiba, nem lennék meglepve, ha a TEK már ott sorakozna az ajtaja előtt.

 


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük