“Nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet.” (Gyurcsány Ferenc)

Dübörög a kampány. És kezd eldurvulni. Nem kicsit! Nagyon! Jó példa erre a DK közeli facebook oldal, ami az „Ilyen a DK stílus” nevet viseli.

vona2

 

A tegnapi nap posztoltak egy képet, azzal a leírással, hogy Csizmadia László a Civil Összefogás Fórum egyik nagymestere, a múlt rendszerben besúgó volt.

marha

 

Mivel, gondolom valaki felhívta a figyelmüket a vaskos tévedésre, a posztot törölték, és az alábbi helyreigazítást tették közzé:

marha3

 

Az egész persze arra jó volt, hogy sokan kritika és gondolkodás nélkül megosszák nem túl finom és hízelgő kommentek kíséretében.

Ma még a tegnapira is rádobtak egy lapáttal, ezzel a Vona Gáboros poszttal:

vona

 

„Vona Gábor a jobbik nácik elnöke évértékelője végén, szabad beszélgetésbe kezdett párttársaival.

/” – ha nyerünk mit teszel Gyurcsánnyal? Vona válasza: – személyesen veszem kezelésbe a családját, halhatja üvölteni a zsidó fattyait.” 2014.01.18 Vona Gábor évértékelője/”

Mindenféle bizonyíték, forrás megjelölése nélkül. Gondolom, a bizonyítékot az oldal készítői még titkolják, és ha szükséges az adott időben előrántják a tarsolyból. Ugyan is a fent leírtak elég komoly vádak. Csodálkoznék, ha nem lenne bírósági ügy belőle.

Nagyon sajnálnám, ha tényleg ilyen lenne a DK stílus. Nem tudom, mit szól mindehhez Gyurcsány Ferenc, vagy Vadai Ágnes, akiknek fotója ott látható az oldal borítóképén. Megkérdeztük a Demokratikus Koalíciót milyen kapcsolatban van a párt a szóban forgó oldallal, és mi a véleményük ezekkel a posztokkal. Ha lesz válasz, közöljük.

Pál Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom sajtófőnöke szerint a megjelent írás: „..ordas hazugság, amelynek természetesen egy szava sem igaz. Megvizsgáljuk, milyen jogi lépéseket tegyünk”…

Személyes véleményem szerint ez az egész roppant méltatlan a demokratikus baloldalhoz. Persze az is igaz „Politikát csak ilyen 1 bit-es emberekkel lehet csinálni. Aki gondolkodik, az már gyanús.”


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

1 Response to “Nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet.” (Gyurcsány Ferenc)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük