Névtelenek pártja.

Demeter Márta kilépett az MSZP-frakcióból. Megírta már fű, fa, virág. Ez van. Gondolom, majd a képviseleti megbízását is visszaadja, ahogy illik. Az remélem, mindenkinek megvan, hogy 2011-ben, amikor Gyurcsány és követői szintén kiléptek az MSZP frakcióból, nem adtak vissza egy mandátumot sem. Na de ez már a múlt, és ismerve a kilépő figurákat akkor nem lepődött meg ezen senki.

Demeter Márta lemondását követően megjelent egy cikk egy nagyformátumú, roppant mérvadó és véleményformáló portálon, az MSZP közeli Pestibulváron. A cikkben van egy érdekes rész:

„Egy nevét elhallgató tagtársa így nyilatkozott róla:

“Személy szerint örültem, hogy Márta országgyűlési képviselő lett, legalább lehet látni új fiatal arcot és a szakterületét is jól vitte. Az elmúlt 1 évben viszont kicsit fejébe szállt a dicsőség megfeledkezett arról, hogy listán jutott be és bizony azért a listáért sokan dolgoztak. Egyre arrogánsabb lett, elkezdett nem köszönni az egyszerű párttagoknak és elkezdte elhanyagolni a frakción kívüli kötelességeit. Édesapja kőbányán jobbik párttag. Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget eddig, senki sem tehet róla, hogy milyen az apja. De mostani cselekedetének a fényében lehet, hogy még is van jelentősége”

Két dolog lehetséges. A cikkíró innen-onnan összeszedett információk alapján kerekített egy kis történetet, majd névtelen forrásra hivatkozva, mert ugye ez a legkönnyebb, lehozta. A másik lehetőség szerint, megint előkerült az MSZP-ből egy olyan figura, aki nem meri vállalni a nevét.

Hogy az ördögbe lehet valaki ennyire puhatestű, gerinctelen szarházi? Ha már nyilatkozik egy párttársáról, egy elvtársáról, annak háta mögött, akkor miért nem meri vállalni a nevét? És még bedobja a jobbikos apukát is. Hányinger.

És, hogy meglegyen mára is a sértődés, nem a kulcsszavak közé írom, hanem ide:

Kedves nevét elhallgató tagtárs! Te egy szar alak vagy!


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük