Nincs botrány! Lehet menteni az új mentőautókkal! Nincs itt semmi látnivaló,kérem oszoljanak!

Minden hétre egy új botrány. Így is jellemezhetnénk, azt, ami az Országos Mentőszolgálat háza táján mostanában történik. Legutóbb az új „B” típusú mentőautókról dúlt a vita. Azokról a mentőautókról, amelyekből még egyetlen darabot sem lehet látni szolgálat közben.  Az autók alkalmatlanságáról már mások is írtak, sok mindent hozzátenni nem lehet.  A megjelent főigazgatói utasítás önmagáért beszél:

A szóvivő magyarázkodása pedig igen csak megmosolyogtató.:

https://videotar.mtv.hu/Videok/2012/09/10/07/Nincs_botrany__lehet_menteni_az_uj_mentoautokkal.aspx

A szerződés aláírása előtt, nem volt senki, aki erre a kis szekrényes malőrre felhívta volna a figyelmet?

A beszállító cég magyarországi képviselője, régen mentőápoló volt. Neki sem tűnt fel, hogy itt valami nincs rendben? Ez költői kérdés volt, hisz neki bizonyára az az érdeke, hogy minél több így felszerelt autót elsózzanak az OMSZ-nak, potom 19 028 000Ft+áfa/db. áron.

Ami mégis arra vitt, hogy megírjam ezt a posztot, úgy érzem némi zavar támadt az erőben.

Niedermüller Péter etnográfus, a Demokratikus Koalíció alelnöke volt talán az első, aki nagy sajtóhírveréssel bírálta az új mentőautókat, majd párttársai nagy bólogatással elkezdték szidni Orbán Viktort és kormányát. Felhívnám a Demokratikus Koalíció tagjainak szíves figyelmét arra, hogy az a dilettantizmus, ami jellemzi az Országos Mentőszolgálat jelenlegi vezetését, az párttól és kormánytól független! Ők jelenleg ennyit tudnak. Slussz..

Sok olyan hozzászólást olvasni szerte az interneten, hogy „bezzeg régen Nysaval meg az alacsony Toyotával kellet dolgozni”, és „a mostani mentőknek semmi sem jó” stb. Igen, voltak Nysak meg Toyoták. De volt valamikor lovas kocsi is. Felhívnám a kedves hozzászólók figyelmét arra, hogy 2012-őt írunk! Ez itt a XXI. század. Ne jöjjünk elő ezzel a Nysa témával, ez nevetséges.

Lassan beköszönt az ősz és a tél. Jön az eső, a hó. Vajon van rendszeresített vízhatlan takaró a „B” típusú mentőautókban? Ja! És egyáltalán hol vannak a már átadott autók? 

 

 

 


Kategória: OMSZ, Poli | A közvetlen link.

1 Response to Nincs botrány! Lehet menteni az új mentőautókkal! Nincs itt semmi látnivaló,kérem oszoljanak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük