Nyílt levél Gréczy Zsoltnak

Pár szó a levél előtt.

A hét elején egyre másra születtek a nyílt levelek, a Fradi szurkolók vs. Kubatov ügyben. Először Kubatovné írt az ultráknak, aztán az ultrák neki . A levelezésből természetesen nem maradhatott ki a Demokratikus Koalíció fő kommunikátora, Gréczy Zsolt sem, hiszen minden lehetőséget megragad, hogy bedobja Gyurcsány nevét, és egy kicsit fényezze a főnökét. Összedobott hát ő is egy csúsztatásokkal, rágalmazásokkal, hova tovább hazugságokkal hemzsegő nyílt levelet. Feltételezhető, ha Gréczy feje kevesebb időt töltene Gyurcsány hátsójában, talán nem lenne ennyire hypoxiás az agya, és nem írna le ekkora otromba marhaságokat. Néha kellene cserélni, mert így elkerülhető lenne az agy (már ha van)oxigénhiányos állapota. Állnak ott sorban többen is. Például a Nyugati Fény újságíró szerzője, vagy Toók László Flórián, Vágó Istvánról nem is beszélve.

gréczy1

Visszatérve Gréczy leveléhez, az írja:

„Ugyanakkor nem lehet elhallgatni, hogy – Bródy Jánost idézve – “ezek ugyanazok.” Ugyanazok, akik 2006-ban, de már korábban is – Gyurcsány Ferenc háza előtt fenyegettek akasztással, Dunába lövéssel.”  

Tényleg? Beazonosította őket? Vagy Gyurcsány házánál is csak és kimondottan Fradi szurkolók tüntettek? És pont azok, akik most vasárnap Kubatovnál?

A következő mondatot többször el kellett olvasnom, mert nem hittem a szememnek.

“Bizony, volt idő, amikor a Gyurcsány-gyerekek golyóálló mellényben ültek az asztalhoz, hogy elköltsék vacsorájukat.”

Vajon mit szívhat ez a Gréczy? Mert elég ütős cucc lehet. Ugye az teljességgel hihető, hogy a regnáló miniszterelnök, aki kiemelten védett személy, a saját házában sincs biztonságban? Hogy van képe valakinek szemrebbenés nélkül ekkorát hazudni?  Persze ha valakinek egy kicsivel is magasabb az intelligenciahányadosa mint egy molylepkének, akkor ezen röhög. Az agyhalált lábon kihordó DK fanatikusoknak meg mindegy, azok mindent elhisznek.

“ Ez ugyanaz a csürhe, amelyik 2006-ban megcsinálta az állítólag spontán forradalmat, amiről a fideszes Hír TV már előre tudott…….. Amikor pedig ez a nyilas brigád, akiket az Ön férjének főnöke bujtogatott, tanyát vert Gyurcsányék előtt, sem az Ön férje, sem Ön nem szólt egy szót sem. “

Újra megkérdezném, tényleg ugyan azok? Be lettek azonosítva? Mert én most a szurkolók helyében, akik vasárnap tüntettek a Kubatov háznál alakítanék egy jó kis pertársaságot, és leperelném még a gatyát is erről a kedves Gréczy Zsoltról. Kíváncsi lennék, vajon hogy bizonyítaná Gréczy ezeket az elég erős kijelentéseket? Mert lássuk be, nyilvánosan lecsürhézni, lenyilasozni több embert, mindenféle bizonyíték nélkül nem túl elegáns. Persze a DK szintjén ez elmegy, ez kell a DK akciónyugdíjasoknak.

Csak jelezném, hogy a Fradi ultrái között több a diplomás, több nyelvet beszélő ember, mint a Dk fanatikus szektatagok és támogatói között.

 

“Amúgy azzal a harccal egyetértek, amit Kubatov Gábor, az FTC elnökeként e szurkolói csoportok ellen indított. Azért jár most sok család a meccsekre, mert amazok a lelátó túloldalán nincsenek ott.”

Gréczy Zsolt vajon ebben az országban, ebben a városban él? Mikor volt utoljára Fradi meccsen? Egyáltalán tudja, mi az a vénaszkenner? Tisztában van vele, hogy Kubatov milyen harcot vív, és kiknek a segítségével? Egyetért azzal, hogy büntetett előéletű, gyilkosságért elítélt emberek jelenleg a Fradi és Kubatov biztonsági emberei? Igen, ugyan azok akik a Fidesz székháznál is tevékenykedtek. Akkor szemét mocskosak voltak, most meg galamblelkű legények, mert segítik Kubatov “harcát”?

sz_ferenc_nol_1362822504

10000

Hát kedves Gréczy Zsolt, engem ezek az emberek ne motozzanak amikor meccsre mennék, és ne kezeljék a vénaszkenneres adatokat. Ajánlanám még Gréczynek, hogy amikor hazai meccs van, kukkantson ki a népligetbe, vagy a stadion környékére. Na ott megtalálja a családokat is. Asszonyokat, gyermekeket, aki együtt szurkolnak a kivetítő előtt apukával. Nem mennek be a stadionba, épp a vénaszkenner és az abból adódó bizonytalan adatkezelés, illetve a nem túl bizalomgerjesztő, unintelligens biztonsági emberek miatt.

fidesz_szekhaz_kapu

Megjegyzem, nem ártana jobban odafigyelni, és a narratívát még időben kiadni, mert a Facebookon harcoló DK tagok egy kicsit összezavarodtak. Először posztolták a szurkolók válaszát Kubatov feleségének, és Kubatovon röhögve, kárörvendve az egekig magasztalták azokat a szurkolókat, akiket Gréczy kicsivel később lecsürhézett, lenyilasozott. Majd kettővel feljebb posztolták  Gréczy levelét, és ugyan azok a szurkolók akik eddig okosak, bátrak és ügyesek voltak, hirtelen rosszak lettek.

Különösen pikáns, hogy a saját maga által szerkesztett Wikipédia oldala szerint, Gréczy az egyesület (FTC) által adományozott Zöld Sasok Diploma birtokosa.

És akkor jöjjön a nyílt levél:

Tisztelt Gréczy Zsolt!

Bzdtlbbdskrvnydt!

Üdvözlettel,

Benkovics József


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük