Nyugi! Karácsony van.

Kedves frusztrált, lelki és agy beteg honfitársaim! Nem tudom, feltűnt-e valamelyikkőtöknek az az aprócska tény, hogy karácsony van? Miért kell telefosni a facebook összes létező csoportjának üzenő falát mindenféle politikai okoskodással? Olyanok vagytok, mint egy drogos, aki képtelen lejönni a szerről. Hát itt már mindenki Gréczy Zsolt lett? Mert Gréczytől ugye nem is várhattunk mást, mint hogy karácsony alkalmából teleszórja a facebookot Fletó képével, és ígérgetéseivel.

gréczizsozso

 

Az meg egyenesen a szánalomra méltó kategóriába tartozik, ha valaki arra élvez karácsonykor, hogy mennyi lájkot gyűjtött Gyurcsány. Ki nem szarja le? Tudom, hogy a Fidesz megváltoztatta a választási törvényt. Na de nem annyira, hogy facebook lájkokkal győzni lehessen.

tolgyes

 

Kedves Feleim!

Beszélgessetek családtagjaitokkal, nézzetek meg egy jó filmet! Esetleg emeljetek le a polcról egy jó könyvet, és próbáljátok ki az olvasás szépségét! Vagy sétáljatok! Ha valamilyen okból az előbbiek egyikét sem tudjátok abszolválni, és odaragadtatok a facebook elé, akkor inkább osztogassatok macskás képeket. Nem ebben a két napban kell megváltani a világot!

Nyugi! Karácsony van.

 

(kép forrása)


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük