A primitív ellenzéki facebook aktivistáknak!

Kedves ellenzéki „demokrata” barátaim és fele barátaim! Kedves ellenzéki facebook csoportok, csoporttagok! Meddig szeretnétek még szénné égetni magatokat? Mikor fogtok végre rájönni, hogy amit egyes tagjaitok művelnek, és amihez ti lelkesen asszisztáltok, előbb utóbb kontraproduktívvá válik? Vagy valaki, valamelyik pártközpontba azt mondta, hogy hazugságokkal, soha el nem hangzott, soha le nem írt,  általatok kitalált idézetekkel választást lehet nyerni?

Folyamatosan arra hivatkoztok, hogy bezzeg a „másik oldal” miket mond, miket ír. És? Eleve amit ők mondanak és írnak, azt az övéiknek teszik. Ti tényleg ilyen mazohisták vagytok, hogy éjt nappallá téve a másik oldalt olvassátok? Hogy akartok bármilyen kormányváltást elérni, ha ti magatok is hazudoztok, alpári hangnemben mocskolódtok? Egyik posztban véditek a romákat, a másikban meg orsósozzátok, cigányozzátok Orbánt. Egyik posztban kiálltok a melegek ellen, a másikban meg simán lebuzizzátok bármelyik fideszest. Úgy dobálóztok olyan szavakkal mint „csicska”, „féreg” , a többit le sem írom, mint a túloldal a zsidózással. Gusztustalan, néhol obszcén képeket szerkesztetek, ráírtok valami hülyeséget, és ti vagytok a királyok? Elnézve a többség életkorát, iskolai végzettségét, megdöbbentő, hogy mire vagytok képesek. Vajon az unoka mit szólna, ha kiderülne, hogy a nagymama vagy a nagypapa mennyire alja stílust vesz fel az internet nagy világában?

Egymást győzköditek olyan dolgokról, amik soha nem hangzottak el, amik egész egyszerűen sima hazugságok, de nektek piszokul tetszik. És ez a tetszés, ez a lelkesedés felülír mindent. Felülírja a józanész, az jó ízlés határait.

Ti sipákoltok, hogy Bajnai hozzászólását törölték Orbán oldaláról. Cenzúrát kiáltotok, amikor az összes ellenzéki párt oldaláról ugyan úgy csuklóból és rutinszerűen törlik azokat a hozzászólásokat, amelyek felvetnek egy kényes kérdést, ne adj isten valamiben nem értenek egyet. És nem, ne gyertek azzal, hogy ezek durva, vulgáris hozzászólások. Nem azok. Ebben az esetben semmivel sem vagytok különbek, semmivel sem vagytok nagyobb „demokraták” Orbánéknál. Ti csak azzal vagytok liberálisok, azzal vagytok toleránsak, aki a szemellenzőt felvéve ugyan azt fújja, mint ti. Nektek semmi sem számít, csak az akolmeleg. Aki gondolkodik az már gyanús. Akinek ellenvéleménye van, az jobbik esetben provokátor, vagy fideszbérenc. Rosszabbik esetben náci, antiszemita, rasszista. De ti vagytok a toleráns demokraták.

Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi olyan ellenzékinek mondott csoport van a facebookon, ahol értelmes, konstruktív vita, beszélgetés zajlik. Pedig arra nagyobb szükség,talán még igény is volna, mint a hazug mocskolódásra.

Ami a gondolkodni képes embereket megdöbbenti, hogy vannak olyan csoportok ahol a csoport létrehozói, adminjai között megtalálható például igazi demokrata újságíró, vagy a tagok között a DK szóvivője, aki rendszeresen posztol is. De még egyik sem írta oda: „eddig és nem tovább”.

Kedves ellenzéki „demokrata” barátaim és fele barátaim! Kedves ellenzéki facebook csoportok, csoporttagok!

Vizsgáljátok felül az eddig közzétett posztjaitokat, hozzászólásaitokat, nézzetek a tükörbe, és kérdezzétek meg magatokat: „tényleg ilyen egy igazi, baloldali, toleráns demokrata”?

Megmondom őszintén, ha itt helyi szinten, ahol élek, nem állna olyan nagyszerű emberekből az ellenzék, mint amilyenekből áll, akkor menekülnék erről az oldalról, és április 6-án inkább otthon maradnék.

Azzal, amit műveltek, nem hogy vonzzátok, inkább eltaszítjátok a ma még bizonytalan szavazókat.

Végére, egy-két példa, hogy mire gondolok akkor, amikor hazugságokat, hülyeségeket, hangulat és hisztériakeltő marhaságokat posztoltok, és helyettetek is ég a pofám. A vulgáris, alpári primitív képeket és hozzászólásokat most nem rakom ide. Akiben még maradt egy kis jó érzés, és magával hozott némi általános alapműveltséget és intelligenciát, ha máshonnan nem, akkor a családjából, az úgyis tudja mire gondolok.

1016563_10201645062156137_695820405_nlovas2

 

marhaság

 

vona

 

orbi

 

marha

 

igor

 

1912303_454103034716653_472031723_n

 

1488212_460571810732922_1940527303_n1016444_657440890960807_183625498_n1524919_250456395118446_2067561051_n


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

1 Response to A primitív ellenzéki facebook aktivistáknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük