Sötétség a Nyugati Fényben. Mocskolódás DK-s módra.

Benkovics József:

Egy sajnálatos haláleset miatt, időközi önkormányzati képviselő választás lesz Budapesten, a XIII. kerületben. Vannak olyanok, akik úgy gondolták, már most meg kell kezdeni a kampányt. Nem is akárhogy, rögtön egy karaktergyilkossági kísérlettel.

A Nyugati Fény blog tegnap nagyon kemény akart lenni, és keményet akart posztolni, gondolták majd most jól odapörkölnek a XIII. kerületi szociknak és Dr. Tóth József polgármesternek. Nem sikerült. Olyannyira nem , hogy még a szocibarátnak egyáltalán nem mondható mandiner.hu kommentelői is kiröhögték ezt a gyenge, gyermeteg próbálkozást.

De ki vagy mi is az a Nyugati Fény blog? A nyitó oldalon ez olvasható „Független, kritikus, aktuális.” Független bármelyik politikai párttól, kivéve a Demokratikus Koalíciótól. Ha végigböngésszük a cikkeket, rögtön kiderül, hogy az állítólag független és kritikus blog igen erősen támadja, kritizálja az MSZP-t. A Fideszt és a Jobbikot már kevésbé. A DK -nak és Gyurcsány Ferencnek viszont benyal , egészen a meleg sz@rig. Már elnézést a vulgarizmusért! A cikkeket jegyző és a blogot alapító jó munkásember neve pedig-tessenek jól figyelni!- Első Kézből. Elképzelni sem tudom, hol anyakönyvezhették. Mert arra gondolni sem merek, hogy egy ilyen “független, kritikus és aktuális” , mindig “korrekt és ellenőrzött ” információkat leközlő blog alapítója és szerzője nem adja a nevét az írásaihoz. Vagy talán mégis?

Egy biztos. Ahogy megjelenik a blogon egy jó kis MSZP fikázás, akkor a valamikori tehetséges és sikeres újságíró és dalszöveg író, aki ma már Gyurcsány Ferenc első számú (le)felszopója, egy bizonyos Gréczy Zsolt rögtön teleszemeteli vele a Facebook összes létező szegletét. Mert ugye az a DK -nál természetes, hogy mindig és minden körülmények között az MSZP-t kell fikázni. Ebben a Nyugati Fény, Gréczy és még egy, magát valamilyen véleményformálónak és fotósnak tartó mókus abszolút élen jár.

De térjünk vissza, Első Kézből (tudom, hogy hülyén hangzik, de ha nem vállalja a nevét, mást én sem írhatok) tegnapi fércművére. Fröcsögő barátunk családi összefonódásokról ír, ügyesen kifelejtve néhány tényt. Tény, hogy a XIII. kerületi Ingatlangazdálkodási Divízió előző vezetője tragikus hirtelenséggel elhunyt. Nem Tóth Péternek találták ki a pozíciót. Amit érdemes tudni Dr. Tóth József polgármesterről: Ő az aki mindenképpen törekszik arra, hogy még a korrupció látszata se merüljön fel sehol. Ha a tragikus haláleset után, nem találtak rögtön olyan embert az ingatlangazdálkodás élére, akiben ő maximálisan megbízik, mind emberileg mind pedig szakmailag, miért ne nevezhetné ki a fiát átmeneti időre? Ráadásul Tóth Péter abszolút tisztában van a kerület ügyeivel.

Ugyan csak nem értem, a kerületi Közterület-felügyelet vezetőjével mi a probléma? Fábián-Brocskó Márta több éve dolgozik az önkormányzatnál, vezető pozícióban. Azért mert a fia, Csiga Gergely önkormányzati képviselő, lépjen ki, vagy ne fogadjon el egy másik vezetői megbízást? Ugyan ez a helyzet Karácsonyi Magdolnával, aki több évtizede az önkormányzat munkatársa, a szociális osztály vezetője. Ja, hogy a cikkedben ezeket a tényeket elfelejtetted kibontani, kedves Első Kézből?

Tóth Lívia, Marina-parti, állítólagos luxuslakásáról pedig szintén nem ártana írni néhány tényt is. Nem csak sejtetni valamit. Ezért a konkrétumok nélküli rágalmazásért , ha én lennék Tóth Lívia, a gatyát is leperelném rólad.

Az, hogy berakod a cikkedbe fércművedbe Dr. Tóth házának és nyaralójának képét, nevetséges. Mint azt te is írtad, Dr. Tóth immár 20 éve polgármester. Volt sokáig országgyűlési képviselő is. És a politikába lépése előtt is dolgozott (nem családi segítséggel privatizált!) Miért ne telhetne neki házra, nyaralóra, vagy ha neki ez tetszik akkor autó liftre? Te kis butus! Hát azt hiszed az eltelt húsz év alatt, főleg az utóbbi öt évben nem vizsgálták Dr. Tóthot onnan és ott ahol csak lehetett? Miért nem arról írsz, hogy kedvenc DK elnököd, tudod a Gyurcsány, hol lakik? Miért nem írod meg kié volt az a villa, és hogy került hozzájuk? Miért nem írod meg az úszómedence és a Fittelina Kft. történetét? Még ha büntetőjogilag már elévült, akkor is érdekes lehet. Vagy erre már nincs igény Gréczynél és a DK akciónyugdíjasok körében?

És most jöjjön a kedvenc részem. Azt írod:

“A polgármester diktatórikus vezetési stílusát jól példázza, hogy a tavalyi önkormányzati választások – az országos trenddel szembemenve – nem kötött szövetséget az Együtt-PM-DK szövetséggel. Mindez különösen furcsa annak tükrében, hogy néhány hónappal korábban, a májusi EP-választáson az MSZP 18, az Együtt-PM 16, a DK pedig 15 százalékos eredményt ért el a kerületben, vagyis a három baloldali párt nagyjából azonos támogatottsággal bír helyben. Ehhez képest a 22 fős képviselő-testületben 16 fő az MSZP delegáltja.”

Először is, az a 16 fő nem az MSZP delegáltja, hanem szabad választásokon, a választók által megválasztott képviselők. Az, hogy mind MSZP-s, másodlagos. Hivatkozol az EP választásra. Normálisan gondolkodó, a politikához egy kicsit is értő embernek eszébe sem jutna, hogy az alacsony részvételű, szinte már érdektelenségbe fulladt EP választást összehasonlítsa az önkormányzati választásokkal. Ilyen marhaság csak a te és a kerületi DK-sok fejében fordult meg. Szerettetek volna, úgymond választások nélkül (alpolgármesteri, képviselői) pozíciókat kapni. Erre mondta Dr. Tóth, hogy “méressék meg magukat”. Megtörtént. És itt meg is dőlt az az általad írt hülyeség, miszerint: “vagyis a három baloldali párt nagyjából azonos támogatottsággal bír helyben”. Hogy felfrissítsem a memóriádat, parancsolj a választási eredmények:

Az egyéni választókerületi önkormányzati képviselőkre leadott érvényes szavazatok száma: 39934

Ebből az MSZP-LPE13 színeiben induló képviselőjelöltekre leadott szavazatok száma: 20670

Az Együtt-PM-DK-MoMa szövetség színeiben induló képviselőjelöltekre leadott szavazatok száma: 4817

Ebből nekem nem azonos támogatottság jön le. Úgy bukott a DK ilyen csúnyán, hogy nem csak kerületi és budapesti, de országos szinten is, az egyik legmocskosabb, leghazugabb, leglejáratóbb kampányt folytatta, természetesen nem a Fidesz, hanem az MSZP ellen, egy olyan ember vezetésével, akitől használt kocsit sem vennék. Na, erről írjál, kedves Első Kézből!

A másik megmosolyogtató, hogy sérelmezed, miszerint:

a XIII. kerületi önkormányzat által szervezett rendezvényeken, ünnepségeken nem viselhetik saját logójukat, jelvényüket, valamint az önkormányzati rendezvények napján nem tarthatnak utcai kitelepülést.”

Már miért kéne teszem azt egy szabadtéri koncerten pártzászlót lobogtatni. Vagy a pozsonyi-pikniken aláírást gyűjteni? (Megjegyzem tavaly a DK simán ezt csinálta.) Mi köze egy kulturális rendezvénynek a politikához? Ne akarjátok ennyire ráerőszakolni az emberekre a túlmozgásos paprikajancsitokat, mert csak tönkreteszitek vele az emberek szórakozását. Nem azért megy ki valaki egy szabadtéri koncertre, egy utcabálra egy búcsúba, hogy ott DK-s aláíró íveket dugjanak az orra alá, és agitálják. Azért mennek oda, hogy szórakozzanak. Mint ahogy március 15-én méltóságteljesen megemlékezni szeretnének. De ti ezt is széttrollkodtátok. Egyedülálló, és meglehetősen gusztustalan módon, a megemlékezés virágai és koszorúi mellé képesek voltatok DK-s zászlókat tűzni.

1623678_763914447031371_7580437609830580187_n

10455692_763806990375450_5163875661624438656_n

Vagy nem menjek túl messze, a tegnapi Pride megnyitón mi a fészkes fenét keresett a DK-s zászlócska?

pridedk

Rosszabbak vagytok mint a legerőszakosabban téríteni akaró Jehovák! Hát csoda, ha a polgármester szeretné ezt a mocskot amit ti csináltok, szabályozni?

A lojális médiáról.

Kérlek, vesd össze bármelyik más budapesti, kerületi újságot a Kerületi Hírnökkel. Nincs minden oldalon két Dr. Tóth fotó, nincsenek smúzolós cikkek. Hírek vannak. A kerületi TV adásainál javaslom ugyan ezt az eljárást. Majd termeljetek ki olyan embereket, akik képesek választást nyerni és képesek beszélni is, biztos vagyok benne ők is szerepelhetnek majd. Bár amit eddig láttunk belőlük, az inkább elkeserítő, mint vicces.

A szerinted dübörgő ingatlanmutyihoz annyit: Kapd össze magad álljál fel a fotelből, és nézd meg micsoda palotáknak az ingatlankezelési jogát kapta meg Lancz Tibor cége. Ugorj el, és nézd meg az általad leírt címeken lévő házakat! Hű micsoda üzlet! Egy cég ami tavaly már 24 millió forint árbevételt ért el! Nagyon remélem, hogy Palatka Lívia és Lancz Tibor is beperel.

Hát öreg, te nem a földön jársz, sokkal inkább valahol Gyurcsány segge környékén. Bár biztos vagyok benne, hogy a DK-s akciónyugdíjasok, a bálványimádók beszopják ezt a sok sületlenséget, és talán még kapsz egy fejsimit is Grézytől, de ez nagyon gyenge.

Kedves Első Kézből!

Nem vagyok elfogult sem a XIII. kerületi Önkormányzattal, sem Dr. Tóth Józseffel szemben. Ha valami nem tetszik megírom. Ha valami jó, azt elismerem. De ellentétben veled, nem írok hazugságoktól hemzsegő, lejárató cikkeket. Én soha nem törlök hozzászólást, és nem tiltok ki felhasználókat, mint ahogy azt te tetted, egy önkormányzati képviselővel.

nagypeti

 

Én vállalom az írásaimat, vállalom a nevem. Te meg egy hazudozó szarházi vagy. De legalább DK-s.

Ja! Nem indultál te véletlenül itt a kerületben önkormányzati képviselő jelöltként? Vagy nem vezettél kampányt? Mert a stílusod elég árulkodó….

Benkovics József


A bejegyzés kategóriája: Legalja, Poli
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük