Hogyan nem kereshetsz havi 3000 eurót a neten. A hiszékenység vámszedői újra támadnak!

A hiszékenység vámszedői ismét aktivizálták magukat. És ez nem egy egyszerű lájkvadászat  kamu nyereményekkel. Ez más, ez sokkal durvább, pénztárcába vágó lehúzási kísérlet.  Az utóbbi napokban többször találkoztam a facebookon és különböző fórumokon az alábbi oldallal, ami könnyű pénzkeresetet ígér.

 

https://penzugyijelentesek.hu-eu.tk/

 

Először is felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy nem lehet havonta több ezer dollárt vagy több ezer eurót keresni internetes kérdőívek kitöltésével! Ha úgy működne a dolog, ahogy a fent linkelt oldalon írják, akkor mindenki otthon ülne a kényelmes foteljában, és ezzel foglalkozna. Megszűnne a reggeli munkába igyekvők által generált csúcsforgalom, stb. Úgy gondolom ez majdnem mindenki számára egyértelmű, de attól félek, még mindig akadnak olyanok, aki bedőlnek.

Mindazoktól kérem, akik mégis hajlanak arra, hogy elhiggyék a szépen megfogalmazott mondatokat, és már veszik elő a bankkártyát, hogy befizessék a 30 eurót, előbb olvassanak tovább. Mert van, aki elkeseredett, és hinni akar. Van olyan, aki lustaságból, vagy csak hozzá nem értésből nem néz utána az adott oldalnak. Nos, helyettük megtettem én.

Kezdjük rögtön Terézzel, aki kisbabával a kezében mosolyog ránk a fényképről, és állítólag havi 2000-3000 eurót keres online kérdőívek kitöltésével.

csalók2

 

Egy kis keresgélés után rögtön találtunk három különböző címen, három másik oldalt. A oldal elrendezése  és a szöveg, bár angolul íródott, ugyan az. És Teréz fényképe is. Csak ezeken az oldalakon Terézt nem Teréznek hívják, hanem Theresa Andrews, Melissa Johnson, és Mary Stevens néven fut.

csalók2-2

 

csalók7-7

 

csalók8-8

 

Jöjjön a csekk, ami azt hivatott bizonyítani, hogy Teréz milyen sokat keres. Egyedül a magyar nyelvű oldalon, vagyis Teréznél nem stimmel a név. Valami oknál fogva az Ivana név olvasható rajta. Itt még vették a fáradságot arra, hogy a dátumot 2012-re írják át. Az összes többi csekk dátuma ugyan az, vagyis 2010.Június 25.

1hi_check

 

csalók4-4

 

Amikor először néztem az oldalt, és a képeket lementettem, akkor a regisztráció utolsó dátuma január 26. szombat volt. Azóta ez a dátum kétnaponta kitolódik. Az oldal alján látható állítólagos kommentek dátuma természetesen ugyan így változik. Ahányszor változik a regisztráció dátuma, azt követi a hozzászólások dátuma is. A hozzászólások szövege ugyan az mind az angol mind a magyar nyelvű oldalon, csak a nevek mások.

csalók6

 

csalók6-6

 

Mindegyik oldal amerikai szerveren található. A domain nevek gazdái semmitmondó cégek.

Mindezt kideríteni, tíz percnél nem vett el több időt. Azoknak, akik még ezek után is szívesen befizetnének erre a szuper lehetőségre, jöjjön egy kis bónusz. A magyar nyelvű oldalon Peter Adlernek hívják a cikk íróját, míg az egyik angol nyelvűn Spencer Adlernek hívják. Nos Mr. Adler egy roppant tehetséges fotómodell, mert a fényképével még sok  weboldalon találkozhatunk. A bökkenő csak az, hogy ezek az oldalak nem a könnyű pénzkeresettel, hanem a férfiklimaxszal, prosztata problémákkal  foglalkoznak.

ferfi-klimax.jpg.jpg_orig

https://www.informed.hu/?tPath=/print/betegsegek/betegsegek_reszletesen/male_genital/infertility_erectile&article_print=yes&article_id=260353

https://wypadaniewlosow.edu.pl/2012/03/04/przeszczep-wlosow-sposobem-na-lysine/

 

 

https://www.radiounasp.com.br/urologistas-discutem-politicas-publicas-contra-doencas-masculinas/

 

Aki még ezek után is szívesen megszabadulna maradék pénzétől, az dobjon egy emailt, küldök egy számlaszámot ahová utalhat. Nekem elég fejenként 15 euró is!

 

 

 


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

5 Responses to Hogyan nem kereshetsz havi 3000 eurót a neten. A hiszékenység vámszedői újra támadnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük