Az MNA Radnótit is elégette. Könyvégetés Magyarországon a XXI. században.

Megdöbbentő, hogy a XXI. század Magyarországában még vannak olyan elkorcsosult, primitív humanoidok, akik könyveket égetnek. Semmivel sem mérhető gyökérségüket, még meg is magyarázzák:

„Az MNA miskolci csoportja mint hagyományosan, most is csatlakozott a harchoz az erkölcsi fertő ellen. Pontban nyolckor meggyújtottuk a tisztító lángot és rávetettük mindazt az írásos formájú szennyet, amit csak fel tudtunk kutatni. Az erkölcsi megtisztulást mi komolyan vesszük, hisz tudjuk, hogy gyarló emberek vagyunk. Nem gondoljuk magunkat szenteknek, nem voltunk mindig MNA-sok, bár van közöttünk, aki már 15 éve az. De amikor a Mozgalomnak szenteltük életünket, akkor önként vállaltuk, hogy Krisztus Urunkhoz méltó életet fogunk élni, és törekszünk önmagunk megjobbítására, számos emberi hibánk elhagyására. A tűz fényt gyújt az éjszakában, ezáltal tökéletesen szimbolizálja a fény és a sötétség küzdelmét. Ebben a küzdelemben mindannyian részt veszünk, bár sokan nincsenek ennek tudatában. A fény erősebb a sötétségnél, hiszen ha fényt gyújtunk, a sötét megszűnik a fény közelében.”

Bátor tettüket fotókon is megörökítették. Gondolom, majd szürke őszi estéken egyszer az unokáknak fogják mutogatni, milyen bátor is volt a nagypapa.

Szívszorító látni Radnóti kötetét a lángok között.

  15-megtisztulas-ejszakaja-miskolcon1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15-megtisztulas-ejszakaja-miskolcon2

15-megtisztulas-ejszakaja-miskolcon3

Egyébként a „bátor hazafiak”, ha éppen nem könyveket égetnek, akkor katonásdit játszanak:

https://youtu.be/juzzPpvN5RA

 


A bejegyzés kategóriája: Legalja
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

5 Responses to Az MNA Radnótit is elégette. Könyvégetés Magyarországon a XXI. században.

 1. joti szerint:

  Látom, 25-en lájkolták már az írást. Én képtelen vagyok rá…
  Az írásból nem derül ki, hogy mi az MNA, de megtaláltam: Magyar Nemzeti Arcvonal. Egy gárda-szerű képződmény.
  Nem lehet egy legyintéssel elintézni, ki kell irtani őket, mielőtt nagyobb bajt okoznak.
  Annak idején a nácikra is csak legyintettek… eleinte. Aztán már késő volt!

 2. Éva Benay szerint:

  Éljen! A vallását gyakorló katolikus Radnóti Miklós, mint a kereszténység ellensége!
  ” De amikor a Mozgalomnak szenteltük életünket, akkor önként vállaltuk, hogy Krisztus Urunkhoz méltó életet fogunk élni”
  Krisztus zsidó volt! Úgy általában elítélt, minden tettleges, vagy verbális erőszakot, ha valaki olvasta az újszövetséget, akkor ezt tudja.
  Tehát akkor Krisztushoz méltó cselekedet, egy zsidó felmenőkkel is rendelkező vallásos katolikus ember, csodálatos verseinek az elégetése?
  A többi tűzre vetett anyagból, meg kiderül, hogy Mária Magdolnát is tűzre vetik, mint Krisztushoz méltó cselekedet!
  Az egész egy agyrém, és igen tűzzel vassal kiirtandó ez a gondolkodás minden magát embernek tartó humanoid lényből!
  U.i. Figyelem nem az emberek, hanem az eszme kiirtásáról beszélek!!!!!!!!!!!

 3. Káldi József szerint:

  A mocskos náci mindig mocskos náci marad.nm mentség, hogy csak a 6. osztályig jutottak el harmadjára és fogalmuk sincs a könyv mre való, vagy, hogy ki volt Radnóti Miklós…hülye gyererek szórakoztak…

  • Semler Géza szerint:

   A gond az, hogy a szélsőséges csoportok vezetői nagyon is tudják, mit akarnak elérni. Sokuk iskolázott ember és ez sajnos nagyon veszélyes. A személyiségkarakterben pedig sokszor ott vannak azok a torzulások, amelyek szélső irányba viszik az egyént: paranoia, feldolgozatlan traumák, személyiségzavarok, neurózisok, megspékelve mindezt a neveltetéssel. Hitler egy őrült zseni volt, mindemellett egy pszichopata. Rendkívül impulzív karakter és nagyon okos. Ha egy buta ember lett volna, nem tudta volna elérni azt, amit elért. A szelleme még mindig itt kísért és mérgez bennünket. De ott van még Sztálin is, hasonló tulajdonságokkal és még sorolhatnám azokat a vezéreket, akik népeket irtottak ki és százmilliók életét tették tönkre. Mao Cetung…hm…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük