A gasztronómus,étteremkritikus sztárséf csak lelkes hobbiszakács?

Szily írt egy jó kis kritikát a Cinken, az RTL Klub Konyhafőnök című műsoráról. A cikk azon kívül, hogy jó, szolgál egy érdekességgel is. Nevezetesen azzal, hogy az RTL Klub megint hülyére veszi a nézőket. Amatőrnek, lelkes hobbiszakácsnak állítja be az egyik versenyzőt, holott közel sem az.

Egy gasztronómus, aki volt szakács és étteremkritikus is, hogy a manóba lehet amatőr hobbiszakács?

wossala

 

Wossala Rozina rövid bemutatása a Ridikül oldalán:

Gasztronómus.

Édesanyja Kánya Kata színésznő. A gimnázium befejezése után 2001-2003 között Rozina a Budapesti IBS- en folytatta tanulmányait, de különböző gazdasági képzéseken is részt vett Amerikában, Angliában. 2005-tól a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Karán is tanulmányokat folytatott. 2006-tól a Velencei Kulináris Intézményben Vendéglátás Menedzsmentet és Kulináris Művészetet tanult.

Dolgozott szakácsként, üzletvezetőként, foglalkozott tanácsadással és vendégkapcsolattal is, és különféle gasztronómiai túrákat is szervez.

Több étterem koncepció megvalósításán dolgozott például: Bacardi Original Bar, Innio, Tokio, ezek közül az INNIO borbárt társával üzemelteti a belvárosban.

A Werk Akadémián Gasztro- szakon vezetett egy osztályt, valamint a Dining Guide és a népszabadság top100 étterem kiadványnak étteremkritikusaként dolgozott.”

Egyébként ez év márciusában szerepelt is a műsorban.

Egy 2011-es Nők Lapja Café cikkben pedig úgy mutatják be, mint a Sülvefőve sztárséfjét.

Lelkes amatőr? Hobbiszakács? Elmentek ti a………


A bejegyzés kategóriája: Ahol élünk
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük