Új párt alakult Gödöllőn. Gémesi György a háttérben?

Ha másban nem is, de pártok számában Magyarország egyre jobban teljesít. A bírósági adatokat böngészve kiderült, alakult egy újabb formáció.

A 2016.02.20-án nyilvántartásba vett gödöllői székhelyű újabb párt az Új Kezdet Párt.                             Rövidített nevén: ÚK

A párt elnöke Dr. Fábián Zsolt, volt gödöllői alpolgármester, jelenleg a gödöllői polgármesteri kabinet idegenforgalmi és turisztikai referense, a MÖSZ (Magyar Önkormányzati Szövetség) főtitkára.

„A párt célja:

  1. a) demokratikus értékek képviselete, a jogállami normák érvényesítésének elősegítése
  2. b) a magyar állampolgárok jólétének növelése, a gazdaság fenntartható fejlődésének a biztosítása
  3. c) a magyar nemzet összetartozásának erősítése
  4. d) olyan politika megvalósítása, amely hozzájárul ahhoz, hogy hazánkat a demokráciák megbecsült tagjaként ismerjék el
  5. e) kedvező feltételek biztosítása a fiatalok tanulásához , munkába állásához és családalapításhoz
  6. f) országgyűlési és önkormányzati, valamint európai parlamenti választásokon képviselők állítása g) tagjai számára biztosítani a közéleti szerepvállalás lehetőségét”

gémesi2

gémesi3

Mivel Dr. Fábián Zsolt ezer szállal kötődik Gödöllőhöz és a MÖSZ-höz  nem lenne meglepő Dr. Gémesi György szerepvállalása az Új Kezdet Pártban. Már csak azért sem, mert aki a párt internetes megjelenéséhez szükséges domain név regisztrációját elindította  és a domain név tulajdonosa nem más, mint Gémesi György.

gémesi

A pártalapítással és a domain bejegyzéssel kapcsolatban megkérdeztük Dr. Gémesi Györgyöt, de kérdéseinkre ez idáig nem reagált.

Kíváncsian várjuk a folytatást.

 

 


A bejegyzés kategóriája: Poli
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.